Asa va arata viitoarea limuzina Lagonda?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 29.09.2008
Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o prelucrare digitala cu o ipoteza privind o viitoare limuzina Lagonda.

In urma deciziei directorilor Aston Martin de a relansa marca Lagonda, nu putem sa nu ne intrebam cum va arata primul model prin care va renaste celebra marca britanica de traditie. Oficialii Aston Martin au anuntat ca, sub sigla constructorului originar din Staines se vor produce exclusiv autoturisme de lux, sau cel putin cu o factura diferita de cea sportiva.

Ca sa ne ajute imaginatia, Andrei Avarvarii a dezvoltat o imagine ipotetica a primului model de lux din noua era Lagonda. Andrei a urmat un limbaj unic de design, similar cu ceea ce creeaza Aston Martin. Daca primul model Lagonda va avea un aspect similar cu prelucrarea digitala creata de Andrei Avarvarii, putem spune ca acesta va concura cu Mercedes-Benz CLS, Maseratti Quattroporte si Porsche Panamera, in segmentul coupe-urilor de lux cu patru usi.

Renasterea marcii Lagonda o sa fie un proces laborios, primul model urmand sa apara in 2012.

 

Taguri: , Aston Martin, Lagonda

Comentarii (6)

  • Tomosenko
    mda
    Faruri + capota de Infiniti, profil de Nissan Maxima. Deci unde e linia originala? Ne lasi nene
    0 0
  • Lord of the R.INGS
    Frumoasa foc!!!
    Frumoasa!!!
    0 0
  • masdajk
    .....
    Elemente de Lexus peste tot!!!
    0 0
  • Aston
    Ma rog, asta este o prima interpretare, insa limuzina Aston va fi mult mai impresionanta, o combinatie ideala intre lux si sportivitate, nu tendinte de Lancia Delta, si jante de prototip Mercedes...
    0 0
  • Cand produc si ai nostri asa ceva ?!
    Astept sa faca si ai nostri masini mai bune dar si la pret ca pentru tot romanul. Oricum cu Loganul au dat lovitura pentru ca s-au vandut foarte multe.
    0 0
  • dadada
    Frumoassa masina !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru