Asa va arata viitorul Kia K9?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.12.2009
Automarket si Andrei Avarvarii va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului Kia K9, potential rival pentru modele precum Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Klasse.

Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o imagine prelucrata digital care surprinde aspectul viitorului Kia K9. Acesta va deveni rivalul Kia pentru modele consacrate precum Audi A8 si Mercedes-Benz S-Klasse. Tocmai de aceea, cei de la Kia vor utiliza platforma lui Hyundai Genesis, model de succes pe piata din Statele Unite ale Americii.

Inspiratia pentru modelul din aceasta imagine a venit in urma prezentarii unei schite a viitorului K9 de la Kia, care a fost dezvaluita la o conferinta de design din Songdo. Elementul central al acestui model este noua grila fata, care va fi prezenta pe intreaga gama a constructorului sud-coreean. Grila fata este flancata de catre doua blocuri optice cu un aspect agresiv, care au un fundal inchis.

Bara fata completeaza aspectul agresiv al sedanului de lux din Coreea de Sud, Kia K9 avand fante de aer de dimensiuni mari pentru a furniza suficient aer pentru frane si pentru motorul V6 al acestuia. Proiectoarele de ceata si becurile de pozitie ale lui Kia K9 utilizeaza LED-uri, ceea ce ii confera limuzinei coreene un aspect modern.

Forma barei de protectie fata a lui Kia K9 este in ton cu cea a grilei fata, iar tendinta de design este reprezentata si pe capota acestui model, care are doua linii proeminente. Profilul acestui model este ceva mai "cuminte", dar nu lasa garda jos cand vine vorba de eleganta.

Primele informatii anunta ca noul K9 va fi echipat cu un propulsor V6, dar cei de la Kia nu au dezvaluit detalii despre acest motor.

Taguri: K9, Kia, Kia K9

Comentarii (13)

  • slabe sanse... in afara de cativa producatori britanici, japonezi si americani, nimeni nu are ce discuta in fata nemtilor la capitolul premium.
    8 6
  • Straniu
    Zici ca e Saab.
    4 7
  • mashina n-arata rau dar pe o piata burdushita ,monapolizata la maxim de modelele mentionate si altele,nu vad sanse mari decat daca preturile sunt mult sub potenialii competitori
    5 0
  • Opinie
    Masina arata ok, dar parca nu a ... premium. Dl. Avarvarii stie meserie dar nu cat cei care au puterea de a pune in practica solutiile de design auto. Masina arata bine pentru clasa medie sau mare dar nu si pentru clasa premium. Poate un interior super i-ar da o sansa in clasa premium. Cat despre Genesis ce sa spun. E alta idee de design care nu stiu daca ar merge in premium-ul european.
    3 2
  • hondatu
    kia 2 bani
    din surse sigure kia este uzina a doua a Hyundai. Toate proiectele nereusite ducandu-le la capat kia cu un buget redus *( a se vedea diferenta dintre CEED si I30, tucson si sorento). Asta nu inseamna ca viziunea designerului nu este una apreciabila si ca talentul sau nativ impinge imagine Kia spre un plus la capitolul imagine. Nu pot sa nu observ influentele BMW-sciene ale acestui model... Mult succes AVARVARII
    3 5
  • .........
    ...........
    copie dupa Saab ......si parca seamana un pic si cu BMW
    4 6
  • FRUMOASA
    da chiar prea da senzatia de copy
    in rest ..........nare sanse.........cu S-klasse,Septar sau A8
    2 9
  • zagado26
    Seamana cu Honda Accord
    3 2
  • lol
    eu zic ca sunt foarte slabe sansele ca o kia sa ajunga sa rivalizeze a8,s-class, seria 7 s.s.m.d.
    3 1
  • Asa
    Asa se vorbea si de Lexus
    4 2
  • japanism copiat
    Honda Accord
    2 1
  • George
    @hondatu
    @hondatu bati campii.
    Putine sanse sa concureze Kia in momentul asta cu Audi sau BMW. Eu cred ca va fi doar un model de clasa medie.
    1 0
  • mihaimarius
    kia proceed
    ce este scimbat la pro ceed in afara de interior
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru