Asa va arata viitorul Land Rover Ventura?

De Cătălin Dinu
Publicat Miercuri, 02.07.2008
Automarket va prezinta o imagine ipotetica a viitorului Land Rover Ventura, urmatorul SUV cu 7 locuri al britanicilor.

Esential

2012 este anul in care este preconizata lansarea viitorului Land Rover Ventura.

Dupa cum v-am informat acum cateva saptamani, Land Rover intentioneaza sa lanseze un nou model SUV cu sapte locuri. Este vorba de un model derivat din Freelander, dar care va purta denumirea “Ventura”.

Deoarece nu exista inca un prototip si implicit fotografii spion pentru a ne putea contura imaginea viitorului model, Automarket va propune urmatoarea imagine prelucrata digital cu viitorul Land Rover Ventura. Prin aceasta prezentare in premiera, Automarket incearca sa anticipeze designul noului model al constructorului britanic.

Modelul este deja confirmat de oficialii Land Rover si este de asteptat sa fie lansat pana in 2012. Se pare ca se cunoaste deja locul in care vor fi ansamblate viitoarele exemplare Land Rover, uzina din Halewood, Liverpool fiind vizata de conducerea companiei britanice pentru a fabrica acest model.

Comentarii (1)

  • nu prea
    simpatic cgi-ul, dar seamana mai degraba cu un viitor Discovery, singurul model Land Rover ale carui geamuri laterale spate se prelungesc pe plafon. Oricum.... ar fi o reusita interpretare...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru