Aston DBS distrus de James Bond!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.03.2007
Ultimul episod James Bond a facut victime si printre masini. Iata ce a ramas dintr-unul dintre exemplarele Aston Martin DBS utilizate in film.

Revista auto britanica EVO a publicat o serie de fotografii extrem de dureroase care il infatiseaza un Aston Martin DBS distrus in ultimul episod din seria James Bond, Casino Royale. Desi nu a aparut inca pe piata, modelul britanic a putut fi vazut in actiune in film si in Romania.

In fotografii apare unul dintre cele patru exemplare DBS pe care Daniel Craig (alias James Bond) le-a sacrificat in cascadoriile sale. Putem observa suferinta modelului prin fibra de carbon care iese de sub vopseaua caroseriei si prin jantele distruse iremediabil.

Va reamintim ca pretul unui exemplar DBS de serie va fi de aproximativ 250.000 de euro.

Comentarii (16)

  • primu'
    ;(
    R.I.P !
    0 0
  • zoloft
    zoloft@zzum.ro
    aoleeeeu...saraca masina...
    0 0
  • sa-l aduca in Romania
    sa o aduca la noi ca o vopsesc romanii nostri si o vand cu 260.000 ca deh la noi e o moda sa se vanda masinile mai scumpe ca in afara !
    0 0
  • SE VEDE CA GENTILE DE TABLA SUNT MAI BUNE
    GLUMA..........
    0 0
  • pacat de ea
    era faina
    dar la ce bani au ei.....
    0 0
  • cedrik
    masina lu Bond
    da loganuri nu baga in james bond?
    0 0
  • nu lipsea dobitocul care sa se lege de logan
    0 0
  • mda..
    Da ce mare branza e asta???... de fapt pt film nu au platit nicidecum atat... odata ca masina nu era complet dotata, si a doua oara pt ca avea nevoie de reclama.....
    si la urma urmei... auzi.. citez "fotografii extrem de dureroase". dureroase pt cine? pt public? a plans careva cand le-a vazut? nu cred... pt producator? nicicum, au avut ocazia sa considere asta un test de anduranta...
    pe zi ce trece ma satur sa citec aici articole pe care le-am gasit si pe alte site-uri de profil si ma intreb.. oare cand veti incepe sa nu mai fiti atat de amatori? .. majoritatea articolelor sunt scrise in graba si se vede clar ca sunt scrise de acelasi om.
    0 0
  • Loluzcu
    Dureros
    Amice, cel putin pentru mine sunt cam dureroase, asa cum spune autorul articolului, ca are dreptate. Mi s-a rupt sufletul cand am vazut fotografiile.Pe de alta parte, daca zici ca vezi stirile astea si pe alte siteuri, pot sa te intreb ce naiba cauti aici?Mie mi se pare cel mai bine pus la punct site auto de la noi, asa ca ciocu mic, amice.
    0 0
  • bv
    esti tare frate numa sa nu plangi si in plus dak ti se par bine puse la punct aceste articole e trist
    0 0
  • mda...
    asta p langa k e demult k filmul e cam veki doar pt muppeti mi se pare k e dureros mare lucru sa vezi o masina varza si dak tot e dureroasa mai si plangeti va rog
    0 0
  • mdea
    cum sa nu plangi ma cand vezi o astfel de masina distrusa in proportie de 70%..si in primul rand ca aceasta masina nici nu a aparut pe piata la vanzare!!!Mori de draci ca este o superbitate de masina distrusa...distrusilor!!comentati aiurea !
    0 0
  • andreiasi
    aston
    nu mai bine mi-o dadea mie ;)
    0 0
  • oameni buni ! astia si-au luat banii si pe film si pe masina , asa ca nu va mai contrati aiurea !
    0 0
  • bomber
    astea distruc zilnic chite doua
    trebuiau sa faca si ei nmiste teste plus de asta isi fac mai mult dechit reclama rin filmul asta si prin pozele astea la care unu pling ei doresc sa arate ca e o masina sigura Parerea mea e ca sunt masini mult mai beton dechit asta vorba baetzilor de la B.U.G senzatzie majora cu 40 la ora eu prefer o dacie din 77 dunarita e mult mai meseriasa :)
    0 0
  • lebowsky
    AM rulzzz
    pai daca plangeti asa, atunci de cele de la crash test ce mai ziceti?
    dupa alea nu plangeti???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru