Aston One-77, vandut cu 1.9 milioane de euro

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 24.11.2008
Un australian a platit deja un avans de 150.000 euro pentru primul Aston Martin One-77.

Prima comanda clara  pentru noul Aston Martin One-77 vine din Australia, acolo unde acest model are un pret de catalog de aproape 4 milioane de dolari australieni (1.9 milioane de euro). Cu toate acestea, un australian instarit a platit deja un avans de 200.000 dolari pentru primul exemplar al supercarului britanic.

One-77 va fi mai scump decat Bugatti Veyron, care costa un milion de euro. Veyron nu poate fi insa inmatriculat in Australia deoarece are volanul pe partea stanga si nu a fost modificat pentru a putea circula pe partea stanga a drumului.

Aston Martin One-77 va putea fi inmatriculat si condus fara probleme in Australia deoarece compania este oricand pregatita sa faca modificarile corespunzatoare, avand in vedere ca in discutie se afla o marca britanica si ca toate modelele acesteia sunt disponibile cu volanul pe partea dreapta.

Din cauza faptului ca vor fi produse doar 77 exemplare, costurile dezvoltarii vor fi amortizate de un numar mai mic de modele. Desi va deveni astfel cea mai scumpa masina din lume, One-77 nu va fi si cea mai rapida.

Motorul V12 de 7.0 litri va dezvolta 700 cai putere, dar oficialii companiei au declarat ca masina nu este creata pentru viteza sau acceleratie. Conform estimarilor, modelul va putea accelera de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde si va avea o viteza maxima in jurul valorii de 350 km/h.

Via | Drive

 

Taguri: Aston, Martin, One-77

Comentarii (3)

  • bbbobbbo
    belea
    Orice-ar spune carcotasii, ca e sub veyron, sau ca copiaza de la nu stiu cine, e ABSOLUT fantastica masina.
    0 1
  • ldfkaldjfl
    e naspa ca are cheie de volvo ... glumeam :) SUPERBA
    0 1
  • prudentul
    accesorii
    La ochelari negri parcă ar merge un baston alb....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru