Aston Martin ar putea concedia 600 angajati

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.12.2008
Aston Martin analizeaza posibilitatea renuntarii la o treime din angajatii sai din cauza cererii in scadere.

Oficialii companiei britanice Aston Martin au anuntat ca au un vedere renuntarea la aproape 600 de angajati in viitorul apropiat. Directorii companiei negociaza cu membrii sindicatului pentru a renunta la 300 de angajati, atat dintre angajatii permanenti, cat si dintre cei care lucreaza pe baza unor contracte pe perioada determinata. Ceilalti 300 de angajati vor fi concediati in cazul in care se va considera necesar acest lucru.

Cu putin timp inainte ca Ford sa vanda Aston Martin, parea ca marca britanica era cel mai profitabil membru al fostului Premier Automotive Group. Se pare ca si englezii au fost afectati de situatia economica mondiala si sunt nevoiti sa faca schimbari interne pentru a ramane pe linia de plutire. Aston Martin are aproape 1.800 angajati, iar renuntarea la 600 semnaleaza o scadere drastica in ceea ce priveste cererea pentru modelele sale exclusiviste.

”La fel ca alte marci premium, suntem nevoiti sa luam masuri pentru a raspunde situatiei fara precedent din economia mondiala.

Schimbarile sunt regretabile, dar necesare in conditiile deosebite pe care le infruntam in piata auto. Ramanem increzatori in faptul ca marca Aston Martin este mai puternica decat a fost vreodata si ca ramanem bine pozitionati pentru schimbarile in economie prin gama noastra de produse premiate”, a declarat Ulrich Bez, directorul Aston Martin.

Via | Autoblog

 

Taguri: Aston, Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru