Audi a dezvaluit la Leipzig TT-RS Roadster

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.04.2009
Asemeni fratelui sau cu acoperis fix, TT-RS Roadster ofera 340 de cai putere si un sprint de la 0 la 100 de km/h in numai 4.6 secunde.

Asa cum anticipam si saptamana trecuta, la mai putin de o luna de la Salonul Auto de la Geneva, Audi aduce in fata publicului, in premiera mondiala, noul TT-RS Cabrio. Versiunea de performanta cu acoperis rabatabil a fost dezvaluita odata cu deschiderea portilor Salonului de la Leipzig.

Sub capota versiunii decapotabile se va afla acelasi propulsor cu cinci cilindri, supraalimentat, de 2.5 litri FSI, capabil sa dezvolte 340 de cai putere. Cu asemenea resurse, acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza fara probleme in doar 4.6 secunde iar viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h. La cerere, limitatorul poate fi inlaturat, acul vitezometrului oprindu-se la 280 de km/h.

Asemeni celorlalte modele RS, si versiunea de performanta a roadster-ului beneficiaza de tractiune integrala quattro.

La exterior, roadster-ul imprumuta aceleasi elemente de design ca si varianta coupe: un spoiler frontal cu prize mari de aer, lumini LED, un eleron fix si logo-uri RS.

Ambele versiuni de caroserie a modelului de performanta TT-RS vor fi disponibile in showroom-urile Audi chiar de la inceputul verii.

via | GlobalMotors

Comentarii (1)

  • audy
    viss masina asta :X:X:X
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru