Audi A1 Samurai Blue celebrează naţionala de fotbal a Japonei

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.11.2011
Audi a căutat să-şi atragă de partea sa publicul japonez pasionat de fotbal cu o ediţie specială a modelului A1, botezată Samurai Blue şi expusă la Tokyo.

Audi a profitat de Salonul Auto de la Tokyo pentru a se pune bine cu ţara organizatoare. Germanii au expus la standul lor o ediţie specială a modelului A1, dedicată naţionalei de fotbal a Japoniei.

Botezat Samurai Blue, mezinul din Ingolstadt adoptă culorile tradiţionale regăsite pe tricoul primei reprezentative a Japonei, combinate cu roşul tradiţional, regăsit pe steagul nipon. Combinaţia de alb cu albastru contrastează puternic cu jantele de culoare roşie, cu o dimensiune de 18 inch.

La interior, Samurai Blue vine cu scaune sport îmbrăcate în piele neagră şi gravate cu logo-ul echipei japoneze pe spate. Nu lipsesc cusăturile albastre contrastante şi nici logo-ul echipei prezent la nivelul consolei centrale, al pragurilor şi al portierelor.

Dezvoltat pe varianta cu trei uşi a mezinului german şi propulsat de motorul 1.4 TFSI de 122 de cai putere, A1 Samurai Blue va fi vândut de Audi ca un model unic. Încasările vor fi mai apoi donate parţial unei organizaţii de binefacere.

Germanii plănuiesc însă şi o serie limitată Samurai Blue, gata să iasă pe piaţă în 2012.

Comentarii (2)

  • ...publicitaaaaaaaateeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    6 7
  • @ian
    SHOW ME THE MONEY!!!!!!!!!!!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru