Salonul Auto de la Paris 2012

Audi A3 Sportback și S3 vin la Salonul Auto de la Paris

Publicat Duminica, 26.08.2012
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 0
Audi A3 Sportback și S3 vin la Salonul Auto de la Paris - Poza 1
Audi va prezenta la Salonul Auto de la Paris două noi versiuni ale actualului model A3: caroseria cu cinci portiere numită Sportback și puternicul Audi S3.

Audi va aduce la Salonul Auto de la Paris două noutăți importante pentru gama modelului A3. În primul rând, vom putea vedea pentru prima dată în realitate versiunea cu cinci portiere a modelului Audi A3, denumită tradițional Sportback. Noul model va avea o platformă puțin alungită, ampatamentul versiunii Sportback fiind de 2.640 mm, cu 39 mm mai mult decât modelul Audi A3 cu trei portiere. Ampatamentul mărit ar trbui să aducă și ceva mai mult spațiu pentru pasagerii de pe bancheta din spate. 

La nivel vizual nu vor fi mari diferențe între cele două versiuni. A3-ul Sportback va avea o pereche de portiere în plus și un al treilea geam lateral. O a doua noutate importantă pentru Paris va fi prezentarea versiunii sportive S3. Primele fotografii spion ne arată un S3 muschiulos cu un body kit specific, evacuare dublă și roți de 18 inch. Sub capotă vom regăsi un motor de doi litri turbo cu patru cilindri ce va dezvolta 280 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se va face în 5.5 secunde. 

Via Autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru