Audi A4 by StaSIS: subtil, dar puternic

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.03.2009
Tunerul american StaSIS a modificat estetic subtil un Audi A4, ascunzand adevarata schimbare sub capota: 255 de cai dintr-un motor de 2.0 litri.

Tunerul american StaSIS a dezvzaluit astazi versiunea proprie a lui Audi A4. Spre deosebire de tunerii americani pe care ii cunoastem cu totii din productiile TV pline de bling-bling, StaSIS reuseste sa scoata pe piata un model cu ceva mai mult stil si gust, dezvoltand in acelasi timp un motor pe masura asteptarilor publicului din Europa si SUA.

Practic, singura diferenta notabila existenta la exterior este data de jantele imense, de 20 de inch, care incadreaza un design clasic deja cunoscut la nivel mondial. Sub capota, insa, lucrurile se schimba. Vorbim de acelasi motor cu 4 cilindri de doi litri din gama VW Group, acesta fiind insa dus pana la 255 de cai putere si 400 Nm. Timpul de acceleratie este de 5.3 secunde. Printre celelalte schimbari de nivel tehnic se numara implementarea unui sistem de franare care are la baza etriere semnate de Alcon Monobloc, pachetul reusind sa opreasca masina in 36 de metri de la 100 km/h.

Pretul anuntat de StaSIS pentru kitul de modificari ale lui A4 este de 6000 de dolari.

Taguri: A4, Audi, StaSIS, tuning

Comentarii (2)

  • fain
    Quattro sau nu? Ca daca sunt toti caii pe puntea fata, la greutatea pe care o are o sa cam subvireze un pic. Oricum pt 6000 dolari primesti destul de mult.
    0 0
  • CRED CA ATI GRESIT ARTICOLUL
    Nu vad cum o masina de dimensiunile ei, greutatea ei si din clasa ei cu doar 255 CP ar prinde 100 in 5.3 sec, ar fi o premiere mondiala, ori e o minciuna gogonata, ori ati gresit voi articolul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru