Audi confirma productia lui TT Speedster

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 21.05.2008
Conceptul Audi TT Clubsport Quattro va prinde viata sub denumirea oficiala de Audi TT Speedster.

Esential

100 de unitati este numarul cel mai probabil al editiei Audi TT Speedster.

Audi prezenta acum un an unul dintre cele mai expresive concepte de pe piata auto: TT Clubsport Quattro. Este vorba despre prototipul care prefigureze un nou membru in familia modelului TT.

Un nou membru exclusivist si caracterizat prin stil. Designul inovator, multitudinea de tehnologii si "intregul purificat" al automobilului din clasa premium sunt principalele ecuatii de la care se poate porni o definire a conceptului german.

Ceea ce este mai entuziasmant se leaga de promisiunea producatorului din Ingolstad de a produce la fidelitate maxima versiunea in serie a prototipului TT Clubsport Quattro.

Britanicii de la Car Online au reusit sa spioneze versiunea de serie a modelului intitulat Audi TT Speedster, lucru care a confirmat totodata, productia mult-asteptatului model.

Desi la aparitia fotografiilor spion, oficialii Audi au negat o editie de serie, investigatiile intreprinse de jurnalistii de la Car Online au smuls o confirmare din partea directorului de markenting Audi Orientul Mijlociu, Bernd Rosenbichler.

Mai mult, s-a confirmat ca Audi TT Speedster va fi lansat undeva in Orientul Mijlociu si va destinat in mod special tarilor cu climat torid.

Via | Car Online 

Taguri: Audi, TT, TT Speedster

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru