Audi este sponsor exclusiv la investirea lui Obama

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 19.01.2009
Ceremonia de investire a lui Barack Obama, programata pentru 20 ianuarie, va aduce marcii Audi exclusivitate pe canalele TV americane.

Producatorul german de automobile Audi a anuntat ca a obtinut un contract de exclusivitate cu televiziunile americane ABC, CBS si NBC pentru spatiul de publicitate din timpul ceremoniei de investire a noului presedinte american, Barack Obama.

Evenimentul este programat pentru data de 20 ianuarie. Asadar, evenimentul asteptat de o lume intrega va fi transmis in direct de marile televiziuni americane, care vor emite doar spoturi publicitare ale brandului Audi.

Campania de promovarea a germanilor in SUA nu se opreste doar la televiziuni, ci va cuprinde si publicitate in marile ziare din SUA, in ziua evenimentului, unde Audi se va promova cu sloganul: “Progress is Beautiful”.

In plus, Audi va fi sponsor exclusiv si pentru transmisiunile online ale ABC News, CBS News, MSNBC si Washington Post. Producatorul auto nu a vrut sa dea detalii privind costurile acestei campanii de promovare.

Via | Audi

Comentarii (2)

  • sponsor?
    domnilor daca nu cunoasteti sensul cuvantului sponsor nu-l folositi.
    0 0
  • sponsor
    am folosit cuvantul "sponsor" deoarece Audi este partener media unic la acest eveniment.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru