Audi introduce versiunea Limited Edition şi pe A6 Avant

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.10.2010
Audi a anunţat că va extinde versiunea Limited Edition şi în gama lui A6 Avant, break-ul din Ingolstadt urmând să se bucure de o listă bogată de echipamente.

După ce a debutat cu ceva timp în urmă pe Audi A6 sedan, versiunea specială Limited Edition va fi introdusă mai nou şi pe derivatul break al modelului din Ingolstadt. Noua apariţie în gamă reuneşte practic nivelurile de echipare Ambiente şi Advanced, indisponibile mai nou pentru versiunea 4.2 FSI de 350 de cai putere. Etichetat cu un preţ de 3000 de euro, pachetul Limited Edition oferă un avantaj client de 58%, comparativ cu achiziţionarea individuală a echipamentelor.

Noul Audi A6 Avant Limited Edition vine cu o tapiţerie din piele Milano, un sistem special de asistenţă la parcare, blocuri optice frontale cu xenon, comandă vocală, cititor pentru DVD şi conexiune Bluetooth pentru cei care vor să folosească telefonul mobil. Nu lipsesc nici computerul de bord cu afişaj color, sistemul multimedia MMI tradiţional, cu navigaţie inclusă, sistem de sunet DSP, volan sportiv îmbrăcat în piele şi finisaje metalizate.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru