Audi le va oferi angajaţilor săi o primă de 1.350 de euro

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Toţi angajaţii Audi implicaţi în producţie vor primi o primă în valoare de 1.350 de euro în semn de recunoştinţă pentru eforturile deosebite din acest an.

Esential

3 prime au primit angajaţii Audi în decursul acestui an.
3.500 de euro este valoarea totală a primelor pe care le-au primit angajaţii Audi în decursul acestui an.

Angajaţii Audi implicaţi în producţie vor beneficia de o primă pe luna iulie în valoare de 1.350 euro. Motivul acordării acestei prime stă în spatele înregistrării unui an financiar 2009 excelent, care a fost închis pe plus de compania din Ingolstadt. În perioada ianuarie 2010-iulie 2010, fiecare angajat Audi a primit prime în valoare de peste 3.500 de euro. Per total, primele plătite de Audi angajaţilor săi totalizează 97 milioane de euro – cea mai mare valoare din industrie.

"Angajaţii noştri sunt motorul companiei. Ne băm pe ei, în special în climatul economic actual. Tocmai de aceea, împărţim cu ei succesul economic natural", a declarat Werner Widuckel, şeful departamentului de resurse umane al mărcii Audi.

Prima acordată angajaţilor Audi în luna iulie este cea de-a treia pe anul 2010. În luna iulie, Consiliul de Administraţie al mărcii Audi şi Consiliul General al Muncitorilor au votat o primă de 1.200 de euro. În luna mai a acestui an, compania Audi a semnat un act de "participare extinsă a angajaţilor" pentru a cincea oară la rând.

Acest contract implică acordarea unor plăţi meritorii angajaţilor implicaţi în producţie şi face parte din angajamentul întitulat "Viitorul Audi – Performanţă, Succes, Participare" şi este strâns legat de profitul operaţional al companiei.

Via | Autoblog.it

Comentarii (7)

  • Frumos
    Pe langa salariu au incasat 3500 euro prime in 7 luni , adica 500euro prime pe luna .

    Da , ma intreb si la Dacia daca exista principiul asta dupa succesul inregistrat de Duster .
    11 0
  • loll
    AUDI NU MAI FACE MASINI fiabile de cand au crescut productia din 2008 incoace FOARTE multe revin in service cu probleme la ambreiaj, centrale de comanda motor etc, rusinica
    3 9
  • ofera un link gigel.. sau ar trebui sa te credep pe cuvant?

    Asa se tin angajatii fideli si muncitori. Nu ca la dacia, unde trebuie sa se roage angajatii de ei sa le mareasca salariile si asa mizere. Asa sunt impulsionati lucratorii de la Dacia sa lucreze bine si meticulos. Ar trebui sa ia exemplu de la Audi
    4 2
  • HA HA HA
    Astia chiar ma fac sa rad, pai VW a dat primele, chiar daca AUDi este in spate la vanzari fata de BMW si Mercedes , VW castiga bani din alte productii si normal ca da prime.
    1 6
  • @razvanis @Hadouken
    Se tot vehiculeaza ideea asta cu prime pentru lucratorii Dacia.
    Mie mi s-ar parea mai nornal sa fie platiti pt. productie, nu pentru vanzari. Adica daca modele Dacia se vand foarte bine, atunci e nevoie de o productie mai mare si astfel lucratorii vor munci mai mult si vor primi mai mult. Daca cererea scade, se reduce productia si lucratorii sunt platit mai putin sau, daca e cazul, intervine vreo lege de protectie sociala si le mentile salariul. Primele, din punctul meu de vedere, ar trebui sa vizeze alte aspecte ale succesului.
    3 0
  • cristi
    @gigel
    gigele, o sa iti creasca nasul mare si ai sa-l bagi..... cred ca tu confunzi audi cu bmw ;)
    1 0
  • o firma care isi respecta angajatii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru