Audi nu consideră noul BMW X3 un rival pentru Q5

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.11.2010
Oficialii Audi consideră că lansarea noii generaţii a lui BMW X3 nu va afecta în niciun fel vânzările lui Q5 şi consideră că acestea vor creşte în 2011.

Oficialii Audi nu îl văd pe BMW X3 ca fiind un rival de seama lui Q5. Mai mult decât atât, oficialii mărcii din Ingolstadt declară că nu se aşteaptă la o scădere a comenzilor de Q5 în 2011 în comparaţie cu anul actual odată cu introducerea noii generaţii a lui BMW X3. Cei de la Audi se aşteaptă la o creştere a vânzărilor lui Q5 în 2010, potrivit lui Johan de Nysschen, şeful diviziei americane a mărcii Audi, specificând că modelul este "tare".

Potrivit lui Johan de Nysschen, Audi ar putea să vândă 1.000 de unităţi Q5 în Statele Unite ale Americii în fiecare lună a anului 2011. În tot acest timp, vânzările de BMW X3 au scăzut dramatic în ultimii ani, anunţă oficialii Audi, lucru care i-ar ajuta să nu fie îngrijoraţi deloc de noua lansare a mărcii BMW pe segmentul SUV-urilor compacte. Oficialii Audi se aşteaptă ca segmentul să crească în mod natural, fără ca vânzările mărcii să scadă indiferent de planurile celor de la BMW.

În schimb, cei de la BMW îl consideră pe Q5 ca fiind rivalul noului X3 fără doar şi poate. E suficient să urmărim clipul de mai jos, surprins la prezentarea lui X3 în cadrul unui dealer BMW din Olanda pentru a urmări rivalitatea dintre cele două mărci germane.

Via | Autoevolution

Comentarii (17)

  • Video
    Ati mai pus clip-ul de mai sus o data! Voi vreti sa ne certam de doua ori pe marginea subiectului :)). A fost demonstrat ca e facatorie...
    13 8
  • Normal ca au scazut in ultimii ani daca era vechiul model, iar faptul ca n-o sa scada vanzarile lui q5 nu inseamna ca nu sunt rivali, m-au spart astia de la audi:)
    8 3
  • Victor
    Audi Q5 este foarte apreciat in Germania si nu numai
    Vechiul BMW X3 s-a vandut foarte slab in Germania in ultimii ani in comparatie cu Audi Q5, care a fost depasit in clasamentul celor mai vandute SUV-uri din Germania doar de catre VW Tiguan si BMW X1 . Ramane de vazut in 2011 evolutia vanzarilor Audi Q5 ( va primi un facelift in 2011 ) vs BMW X3 .
    6 3
  • @ CGC
    Arata-mi si mie video unde s-a dovedit ca e facatorie cunoscatorule!
    9 11
  • Cine vrea un design simplu sa isi cumpere Audi.
    2 7
  • Ce pot sa va spun este ca o emisiune televizata la un post ffffff urmarit, a facut comparatie intre A5 trectiune integrala si Seria 3 coupe tractiune integrala pe zapada, nu le venea sa creada ca Audi cu al sau quatro care se tot lauda atat , nu se tinea de BMW , mai mult ziceau ca BMW se tinea mult mai bine pe josea in comparatie cu A5. Asa ca terminati cu AUDi si quatro, oricum BMW nu are nici o scuza cu acest clip de 2 lei.
    4 8
  • cristti
    pt Esan
    intrati aici si citit direct cateva comentarii... ca sa nu mai pierdeti timpul aiurea. Poate cei de la automarket vor face testul ca sa ne lamurim. http://www.automarket.ro/stiri/video-bmw-dovedeste-ca-xdrive-ii-este-superior-lui-quattro-34157.html
    3 2
  • Esan care pune botu
    Pui cam repede botu de obicei la orice? Daca audi, una dintre masinile care se bate direct cu bmw, nu poate urca rampa, atunci ma intreb ce alta masina ar mai putea urca? vreau un rasp. de la tn.
    5 3
  • O revista cu renume arata clar ca X3 este mai bun, la consum, viteza, tinuta de drum si altele. Ramane designu care depinde de fircare.
    3 8
  • Ce va mai place marketingu' domnu' de Nysschen...
    Nu mi-e rusine nici cu astia de la BMW.

    I-as pune pe toti producatorii sa publice tone de masuratori ingineresti incat oamenii sa poata alege in cunostinta de cauza sau apeland la cineva certificat sa primeasca raspunsuri reale la nevoile lui nu tehnici de a baga produse pe gatul clientilor de la vanzatori.

    Nu in ultimul rand mi-ar place sa stiu metoda de masurare a consumului de carburant la fiecare masina.

    Cand mergi la reprezentanta trebuie sa fii constient ca te bagi in gura lupui si fiecare te va imbrobodi iar unii, mai ales astia de vandmasini scumpe, sunt foarte buni la asta).

    Faceti test-drive fratilor inainte sa cumparati orice masini si daca nu va simtiti in regula nu cumparati pentru ca de obicei ceva in neregula la inceput nu va face decat sa de accentueze in timp si sa va faca sa va para rau.
    3 0
  • Q5 vs BMw
    Alex sunt foarte interesat de ce spui tu , te rog pune link cu 330x vs Q5
    1 0
  • @ @ ALEX
    Citeste mai bine am zis A5 si seria 3 coupe, nu Q5. Cauta emisiunile unei reviste care incepe cu P
    0 0
  • Daca nu il sterg cei de la AUTOMARKET : http://www.promotor.ro/teste-auto-teste-comparative/articol-audi-a5-vs-bmw-seria-3-coupe-2314009
    0 0
  • Eu vroiam sa zic ca Audi prea se mandreste cu al sau 4X4.
    0 1
  • X-Drive vs Quattro
    Sigur ca toti fanii Audi vor spune ca cel mai bun este quattro pentru ca are o istorie in spate si isi face cel mai bine treaba.Adevarul, aratat in mai multe teste comparative,este ca X-Drive este un sistem de tractiune mult mai bine pus la punct intrucat distribuie tractiunea la rotile care trebuie ajutate la un moment dat.Bineinteles,vorbim de sisteme de tractiune integrala,puse pe masini de strada,pentru ca performante offroad nu cred k are nici unu din cele 2 brand-uri,nici chiar X5 sau Q7.In domeniu offroad sunt alti tatici precum Land Rover,G-Klasse,Nissan,Mitsubishi etc.
    3 2
  • daca tot vorbim despre sisteme de tractiune 4x4 cred ca trebuie mentionat ca nu toti producatorii au acest sistem PERMANENT 4x4 , indiferent de viteza, nu vreau sa jugnesc pe nimeni, dar nu cred ca le rezista angrenajele la toti pentru viteze de +200 km/h
    0 1
  • @ C-G-C
    Tu ori esti vechinul Laucalin sau P-george , dar de prosti sunteti precis .
    Chiar nu intelegi ca Quattro se activeaza mai greu la Audi decat xDrive la BMW , xDrive imparte putere pe axe pana la 100 de procente dar Quattro nu poate face asa ceva .
    Mai e nevoie de comentarii ???
    Referitor la HARD off ROAD TOYOTA sau un ROVER poate bate BMW-ul numai in cazul cand BMW-ul prinde cu BURTA in noroi ca garda la SOL la BMW e mai joasa ca la ROVER sau TOYOTA , dar sa fim seriosi cine baga masinele astea in noroi de 50 de cm ???
    Ca pe unde trece UAZUL prin ce noroi trece el cu garda la sol de 50 de cm nu trece nici ROVERUL daca pana la asta ,
    Aici merge vorba de zapada , gheata medie-hard nu de MLASTINE si LAC-uri.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru