Audi, oficial: iata noile A5, A7 si A8!

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.10.2008
Audi a dezvaluit o serie de schite care prefigureaza patru dintre cele mai asteptate modele viitoare ale marcii.

Autobild a prezentat o serie de schite prefigurand patru dintre cele mai interesante modele Audi din viitorul apropiat. Schitele au fost dezvaluite de Audi ca un teaser pentru fanii marcii si nu numai.

In schitele prezentate, modelul A5 apare in doua variante de caroserie, cabrio si sportback. Acestea ar trebui sa fie lansate in cursul anului 2009. S5 Sportback va fi lansat ceva mai tarziu, in septembrie 2010, si va primi un motor TFSI de 3.0 litri care dezvolta 333 cai putere.

Bazat pe plaftorma lui A6, modelul A7 este un coupe cu patru usi creat pentru a concura pe segmentul de piata creat de Mercedes CLS si ar trebui sa apara in anul 2010. Gama de motorizari va fi deschisa de un motor de 2.8 litri care dezvolta 204 CP, urmat de un motor TFSI de 3.0 litri si 300 CP, iar varful de gama este un V8 de 4.2 litri care dezvolta 394 cai putere. Coupe-ul cu patru usi se prezinta cu un design agresiv, care va incita cu siguranta fanii acestui segment.

Schitele noii generatii A8, a carei lansare este prevazuta pentru anul 2011, sunt si ele prezente impreuna cu cele mentionate mai sus. In aceste schite, limuzina de lux de la Audi prezinta un design mai agresiv fata de modelul actual, cu elemente care se incadreaza in tendintele actuale ale marcii din Ingolstadt.

A8 va primi doua motoare diesel si doua motoare otto. O versiune S8 cu un motor FSI V10 de 5.0 litri si 620 CP va fi disponibila ulterior.

Via | Autobild

Comentarii (5)

  • Raikkonen
    Audi nr. 1 in lume
    Ca sa nu o mai lungim...Audi este marca nr. 1 in lume.Design, tehnologie, tractiune,motorizari, sasiuri, cutii de viteza si mai ales interioare. PUNCT.
    0 0
  • Audi..cele mai bune si frumoase masini din lume
    In afara de modelele de serie, Audi are o gramada de modele de top: S3, S4, S5, RS4, S6, RS6, S8, R8, Q7 V12 TDI si vor mai urma RS5-ul si RS4, precum si A7 si asa mai departe...este cu mult peste BMW si Mercedes.
    0 0
  • poate pt unii :)
    Fiecare cu parerile lui :P
    0 0
  • Marian
    pe aproape
    Ca la reclama Car**erg, probabil cele mai bune masini din lume! Au ridicat mult standardele in ultimii ani. Daca la tehnlogie se mentin in linia germana, designul a castigat foarte mult in ultimii ani. Fata de BMW de exemplu!
    0 0
  • @toti care au comentat
    Mai baieti...hai k va inteleg la design si interioare, dar nu mai vorbiti prostii cand spuneti de motoare, tractiune, sasiuri...tot ce tine de dinamica masinii. Nu imi aduc aminte sa fi castigat Audi ceva la premiile internationale pt motoare, audi sa aiba vreo distributie 50-50% pe sasiuri a greutatii. Chiar si quattro, e un sistem cu distributie variabila, dar limitata 25-75% a tractiunii. Exista un sistem care poate sa distribuie pana la 100% din putere catre o punte. Cine are habar de masini, stie la ce brand ma refer. Audi mai are de invatat sa faca masini, si aici nu refer la cat de frumoasa e mobila care o pun inauntru si pielea de pe scaune.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru