Audi Q5 Custom Concept, un crossover mai individualist

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.05.2009
Audi va dezvalui in cadrul evenimentului Worthersee Tour conceptul Q5 Custom, un studiu de design care exploreaza posibilitatile de personalizare ale crossover-ului.

Esential

408 cai putere dezvolta Audi Q5 Custom Concept.

Audi va aduce in fata fanilor sai prezenti la editia cu numarul 28 a evenimentului Worthersee Tour din Austria, un altfel de Q5. Constructorul din Ingolstadt va prezenta crossover-ul german intr-o alta viziune, diferita de cele cunoscute pana in prezent. Nemtii vor aduce un studiu de design care exploreaza posibilitatile personalizarii unui Audi Q5.

Botezat Custom Concept, exemplarul vine cu un finisaj al caroseriei in culoarea gri Daytona, care contrasteaza cu o serie de accesorii vopsite in culoarea rosie: jantele de 21 de inch, barele de amarare, buza spoilerului fata si eleronul spate montat pe acoperis. Detaliile estetice sunt completate de un acoperis panoramic, un set de frane ceramice, o suspensie sportiva care coboara garda la sol cu 60 de mm si un ampatament marit cu mai bine de 90 de mm.

Sub capota se va afla propulsorul V6 de 3.0 litri TFSI, imprumutat de la S4, capabil sa dezvolte 408 cai putere, si nu 334 de cai asemeni sedanului de performanta. Cuplul motor insumeaza 500 de Nm intre 3000 si 5500 de rotatii.

Resursele totale ii permit Q5-ului sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in doar 4.4 secunde si sa atinga o viteza maxima de 250 km/h.

La interior, Q5 Custom Concept va oferi clientilor sai, pe langa lista lunga de dotari, si o camera pentru parcarea cu spatele, scaune S-line, pedale sport din inox si comenzi vocale.

via | WCF

Comentarii (2)

  • soul
    ideea asta am vazut o la kia soul.... grupul vag chiar e in lipsa d ei ... dupa reclama cu jetta vs hybrid....acuma vin cu custom concept
    0 2
  • hmmm...
    acrii mai sunt strugurii ........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru