Audi R8 cabrio: real sau fals?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.11.2007
Au aparut primele imagini ale lui Audi R8 cabrio. Deocamdata nu se stie daca e vorba de ceva oficial sau de ipoteze.

Esential

2009 este anul in care va aparea R8 Spider, in eventualitatea in care informatiile sunt reale.

Ceea ce urmeaza in randurile urmatoare poate fi considerat bomba zilei in domeniul auto sau o simpla ipoteza formulata de o publicatie auto internationala. In mijlocul povestii cu iz real sta o versiune cabrio a lui R8, care s-ar numi Spider si care este extrem de aproape de prezentarea oficiala. In schimb, daca am plasa intregul fir de intamplari in sfera zvonisticii, totul devine o simpla incercare a unui designer de a crea valuri. Cert este ca fotografiile alaturate nu fac decat sa alimenteze dorintele clientilor Audi, care pe langa un coupe cu valente sportive si-ar dori in gama si un cabrio bazat pe acesta.

Aceste fotografii circula pe internet alaturi de cateva informatii tehnice imposibil de verificat din surse oficiale in acest moment (Audi nu a deschis subiectul R8 Spider iar site-ul oficial al companiei nu releva nimic in acest sens). Sub capota vorbim fie de un motor V8 de 420 de cai, fie de un V10 de circa 500 de cai. In plus, taboul tehnic ar fi completat de un TDI puternic prin care Audi sa lege R8 de succesele diesel-ului in competitiile de motorsport ale lumii. In cazul in care proiectul Audi este real, versiunea cabrio a lui R8 va fi prezentata cel mai devreme in 2009, urmand ca intrarea pe piata si comercializarea sa inceapa la cateva luni de la lansare.

[poll]99[/poll]
Taguri: Audi, R8, R8 Spider

Comentarii (16)

  • ktulu22
    interesant
    Interesanta idee, mi-ar place una sa ma du ccu cea vara la mare, si iarna la munte...... in cazul in care are 4x4 si hard top, daca nu ma multumesc sa m aplimb cu ea la mare... distanta de casa, pe Coasta de Azur, ca in Constanta ..... e posibil sa ramana doar un zvon din ea..:)) Dar acum serios vorbind, e interesanta ideea mai ales ca in ultima perioada s-au cam apucat de facut lucruri serioase. Imi place chiar daca ma repet si cred ca daca va fi lansata pe piata va fi un real succes. Asa ca e de bine.
    0 0
  • Danutzky
    bestial
    e absolut superb. cred k pierde ceva din performante... dar arata extraordinar... un cabrio foarte reusit
    0 0
  • JohnDoe
    Super Fake...
    FAKE - Deoarece nu are unde sa se stranga HardTop-ul caci in spate e motoru shi nici SoftTop-ul, cel putzin in varianta din poze!
    0 0
  • Victor
    ca de obicei.....
    Dar tu de masini cabrio care NU se strange plafonul in spatele ei nu ai auzit?
    0 0
  • si tu ai logan,nu
    e neaparat necesar sa se stranga plafonu in spatele scaunelor,sau asa e loganu tau?
    0 0
  • JohnDoe
    Super Fake....
    1. Nu detin Golan si nici nu intentionaz sa imi iau Caruta marca Golgan vreodata (cer scuze la cei care detin Golanuri!)

    2. Te las pe tine sa explici cum se face "convertible", sper ca nu ai sa zici: "cu flexu" ca nu te cred!
    0 0
  • pentru John Doe
    Daca ai sa te interesezi ai sa observi ca exista masini care au hard top si se prinde manual. Il tii in garaj cand nu ai nevoie si cand ai nevoie il montezi. Daca nu ma insel asa era si Lamborghini si nu mai stiu ce masina americana. Asadar se poate si asa.
    0 0
  • BogdanM
    chiar arata bine...
    0 0
  • si Porsche
    si Porsche Targa nu e la fel ?
    0 0
  • nyivus
    Arata superb, dar si eu cred ca e facut in Photosop; nu de alta, dar la o masina gen targa ai nevoie in primul rand de un loc in spatele scaunelor unde sa prinzi "plafonul", iar aici nu cred ca are cum sa fixezi hardtopul in spate. In al doile rand nu prea vad unde poti sa pui hardtopul dupa ce l-ai scos: nu incape nici in portbagaj, nici in spatele scaunelor -parerea mea... care este... :))
    0 0
  • ktulu22
    revin
    Revin, ce ne mai cramponam atat unde se strange hard-toul sau unde e locul pentru..... tipic romanesc. Mai bine sa ne bucuram de aceasta masina macar in poze daca nu in realitate. Apropo, daca ar fi mai ieftina chiar mi-as lua una..... :)
    0 0
  • Fake...
    Sunt niste poze trucate dupa parerea mea....asta nu inseamna ca nu se poate face asa o masina...Maserati are sigur un model care lasi in garaj partea de sus...asa ca si Audi poate apela la asa ceva...dar e cam incomod...te apuca ploaia te face praf....pentru Dubai e buna :D
    0 0
  • John Doe
    Jmekera masina
    Daaaa jmekera masina ............ da mai jmeker e Logan ! =))))))
    0 0
  • Oricum ar fi
    Masina arata foarte bine ...
    0 0
  • hmm
    in primul rand,conceptul e super,arata mai bine decat modelul de baza.sper k audi va scoate pe piata un model din acesta(nu o sa zic k o sa il cumpar...sa fim seriosi)
    in al doilea rand,legat de hardtop,probabil masinuta asta are softtop k cel de la Lamborghini LP640.si nu avem de unde sa stim.poate se pliaza in asa fel incat sa ajunga de marimea unei genti diplomat.germanii nu duc lipsa de inventivitate ;)
    0 0
  • e super masinA
    eu cred ca aceea masina chiar cred ca exista....sau ca va exista chiar la anu.......ptr genu de masina nu e de coom
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru