Audi S4 a primit aproape 100 CP in plus de la MTM

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.07.2009
Germanii de la MTM au creat un kit de tuning care ridica puterea lui Audi S4 3.0 TFSI cu 97 CP doar prin modificari electronice.

Tunerii de la MTM au creat un pachet de modificari pentru Audi S4. Motorul TFSI de 3.0 litri dezvolta acum 430 CP si un cuplu motor de 515 Nm. Astfel, noul S4 de la MTM este mai puternic decat generatia precedenta a lui RS4, care dezvolta 420 CP si 430 Nm. Trenul de rulare este configurat astfel incat sa ofere o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.7 secunde, iar sistemul de tractiune integrala quattro a ramas neschimbat. Toate modificarile sunt operate prin intermediul interfetei M-Cantronic si sunt reversibile.

Alaturi de kit-ul de putere pentru motor, MTM ofera si un set de jante de 19 sau 21 de inch, si un pachet pentru suspensie, care are garda la sol ajustabila. Pachetul de modificari pentru Audi S4 include si un kit de evacuare cu patru tevi si un set de frane MTM. Tunerii germani de la MTM ofera sistemul M-Cantronic si pentru modelul A6 3.0 TFSI, care ofera 70 CP in plus.

Via | GermanCarScene

Taguri: A6, Audi, MTM, RS4, S4, TFSI

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru