Audi S5 by Senner: bestia alba

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.03.2010
Casa de tuning Senner a creat un pachet aerodinamic si de performanta pentru Audi S5 pe care l-au botezat "White beast". Cu ajutorul acestuia performantele modelului german au fost subtil imbunatatie.

Senner, micuta casa de tuning din Ingelheim, a prezentat publicului “White beast”. Aceasta este denumirea aleasa de tunerii germani pentru pachetul aerodinamic si de performanta creat special pentru Audi S5. Cu ajutorul pachetului de performanta propulsorul V8 de 4.2 litri al lui S5 livreaza 385 de cai putere, cu 30 de cai putere mai mult decat versiunea de serie.

In ceea ce priveste cuplul motor, acesta a crescut cu 35 Nm, ajungand astfel la valoarea de 475 Nm. Pentru imbunatatirea performantelor motorului tunerii de la Senner au optat pentru un set de filtre sport, un sistem de evacuare nou si o recalibrare a unitatii ECU.

Pachetul aerodinamic al lui S5 se compune din spoilere pentru fata si spate noi, o grila redesenata si un deflector de aer din fibra de carbon. Sistemul de evacuare se incheie cu patru tevi de esapament care aduc modelului german un plus de agresivitate.

Jantele de 21 de inch din aluminiu de culoare neagra incaltate cu pneuri de inalta performanta produse de Hankook pun capat modificarilor exterioare operate de tunerul din Ingelheim.

Pentru o stabilitate mai buna inginerii casei de tuning au redus garda la sol a masinii cu 40 mm pentru puntea din fata si 35 mm pentru puntea din spate. Pretul anuntat de tuneri pentru achizitionarea pachetului “White beast” este de 18.990 de euro.

Via | WCF

Taguri: Audi, Audi S5, S5, Senner, tuning

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru