Audi sarbatoreste 100 de ani cu un ceas de peste 20.000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.03.2009
Audi a lansat un ceas comemorativ in cinstea celor 100 de ani de istorie. Ceasul va fi fabricat din platina sau aur alb si se va vinde in doar 100 de unitati.

Audi incearca sa marcheze cei 100 de ani de existenta intr-un stil original, care sa apropie brandul german si mai mult de fanii sai din toata lumea.

Oficialii din Ingolstadt au gandit un ceas comemorativ botezat Tachoscope, care va lua nastere in doar 100 de unitati, unul pentru fiecare an din istoria Audi. Dintre acestea, 35 de exemplare vor fi executate din platina iar restul de 65 din aur alb.

Cronograful a fost creat de Audi Design impreuna cu celebrul producator de ceasuri din Munchen, Chronoswiss. Elementul care individualizeaza obiectul de masura este acul smaltuit, identic cu cel regasit pe instrumentele de bord ale masinilor de curse Auto Union. Asemeni acestuia, cifrele ceasului sunt identice cu cele ale tahografului introdus pe modelul de competitie Type C Grand Prix, din 1930.

Capacul ceasului este transparent si lasa sa se intrevada gravura "1909 - 2009" si logo-ul cu patru cercuri. Ceasul comemorativ va costa 14.900 de euro in varianta cu aur alb si 24.900 de euro in cea cu platina.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru