Audi se imbraca de la Prada

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.01.2009
Audi si Prada au incheiat un parteneriat de colaborare prin care vor participa la unele competitii sportive si evenimente culturale.

Producatorul auto german Audi a anuntat astazi ca a incheiat un parteneriat cu prestigiosul brand Prada. Cele doua marci de lux vor colabora la diverse competitii sportive sau evenimente culturale, iar pentru fiecare dintre ele vor pune la punct o noua abordare.

Primul eveniment in care Audi si Prada vor co-parteneri este cursa Louis Vuitton Pacific Series, programata pentru luna februarie a acestui an. Logo-urile celor doua branduri vor inscriptiona panza iahtului Luna Rossa.

Cele doua branduri isi vor ascuti simturile pentru a-si dezvolta resursele in trei directii: design, inovatie si traditie. Audi si Prada sunt doua branduri cu un renume urias la nivel mondial si este pentru prima data cand vor investi in colaborare intr-un eveniment.

Audi si Prada sunt branduri pueternice. Suntem incantati de aceasta oportunitate si vrem un parteneriat pe termen lung”, a declarat Peter Schwarzenbauer, membru al Consiliului de Administratie Audi si responsabil cu departamentul de marketing si vanzari.

Speram ca acest parteneriat sa nasca proiecte de top”, a mai declarat acesta.

Audi si Prada au experienta indelungata in promovarea si participarea la evenimente culturale. Prada este o companie italiana infiintata in 1992, care s-a evidentiat in intreaga lume prin calitatea si exclusivitatea produselor sale din lumea modei.

Via | Audi

Comentarii (1)

  • hai fetelor...comentati.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru