Audi si Futuremark dezvolta bordul viitorului

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 29.08.2008
Futuremark si Audi au colaborat de dezvoltarea unui display special pentru plansa de bord.

Audi si compania Futuremark, experta in grafica computerizata, au dezvoltat o noua tehnologie pentru viitoarele sisteme de afisare prezente pe plansa de bord.

Cele doua companii au dezvoltat un concept de plansa de bord, care va fi prezentat in premiera la un eveniment high-tech desfasurat in California. Noua generatie a plansei de bord prezinta un ecran central cu tehnologie 3D si instrumente electronice pe panoul de control. De asemenea, noul sistem dispune de tehnologii avansate de afisaj si grafica redata in timp real.

Suntem incantati sa lucram cu Audi si sa avem de aface cu profesionalismul in industria auto. Audi este lider in domeniul tehnologiilor inovatoare din industria auto, motiv pentru care graficienii nostri sunt incantati sa lucreze in colaborare cu specialistii germani”, a declarat Petri Talala, designer-sef la Futuremark.

 

Taguri: Audi, Futuremark

Comentarii (4)

  • Din cauza acestor briz-brizuri masinile nemtesti au devenit cele mai nefiabile masini.
    0 0
  • mkedge
    auzi la bbb ala. omg
    0 0
  • Munchen
    Bavarezii lideri
    nemtii fac cele mai bune masini din lume!
    Daca au ajuns japonezii sa cumpere de 2 ori mai mult Mercedes in loc de lexus apoi e clar cu jafurile japoneze.
    0 0
  • aha
    da, sigur, de aia toyota e nr unu, ca se cumpara in japonia mai multe mercedesuri decat lexus.Nnemtii fac cele mai bune masini din lume in varianta snobilor din romania, indoctrinati cu mitu masinii nemtesti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru