Audi TT-RS, fotografii-spion

De Mihai Tudosa
Publicat Marti, 26.02.2008
Certitudine sau presupuneri? Va fi sau nu Geneva gazda lui TT-RS? Paparazzi au surprins modelul in cateva fotografii intr-un spatiu public.

Esential

362 de cai putere ar putea avea sub capota Audi TT-RS

Daca in urma cu un an jumatate presa britanica nega aparitia ulterioara a versiunii  RS pentru coupe-ul TT, se pare ca spyshot-urile de alaturi confirma faptul ca Audi pregateste o surpriza intresanta la salonul elvetian.

Lipsa camuflajului remarca un spoiler redimensionat, precum si cele doua terminatii largi si ovale ale sistemului de evacuare. Spre deosebire de TT, care vine cu patru tevi de esapament, varianta RS detine in plus un difuzor de aer realizat din fibra de carbon. Grila frontala pare neschimbata daca nu luam in considerare si farurile special montate pentru test. 

Cat despre motorizare, cei de la worldcarfans, autorii de drept ai fotografiilor spion pe care le admirati aici, sustin ca noul RS va fi propulsat de 362 de cai, cu 90 mai mult decat varianta TT-S.

Via | WorldCarFans

Taguri: Audi, TT, TT-RS

Comentarii (1)

  • Paparazzi??? Bai nenea de la ATAC care ai scris articolul asta stai cuminte :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru