Australienii cumpără câte două exemplare Ferrari 458 Italia

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.05.2011
Din dorinţa de a intra cât mai repede în posesia supercarului dorit, australienii cumpără un 458 Italia în echipare standard pentru a-l "stoarce" până când primesc exemplarul personalizat.

Australienii sunt dispuşi să facă eforturi financiare substanţiale pentru a intra cât mai repede în posesia celor mai noi creaţii ale constructorului din Maranello. Potrivit unei declaraţii făcute recent de Edward Rowe, preşedintele diviziei Ferrari Australia, majoritatea clienţilor aleg câte două exemplare ale modelului Ferrari 458 italia.

Explicaţia pentru extravaganţa publicului australian este foarte simplă. Clienţii sunt destul de pretenţioşi atunci când vine vorba de personalizarea maşinii. Alegerea unui anumit tip de piele pentru interior sau a altor materiale de lux face ca perioada de execuţie să se prelungească şi timpul de aşteptare să crească.

Aceeaşi clienţi nu doresc însă să aştepte prea multe luni pentru supercarul visat. Astfel se naşte soluţia de compromis. În primă instanţă, clienţii comandă un exemplar de bază, care este livrat repede şi poate îndulci aşteptarea până la sosirea supercarului personalizat. În momentul în care Ferrari livrează exemplarul 458 Italia personalizat, cealaltă maşină, folosită ca surogat, este vândută sau oferită la schimb.

În cadrul conferinţei de presă, acelaşi Rowe a dezvăluit mai multe curiozităţi despre clienţii australieni ai Căluţului Cabrat.

Cel mai vechi model Ferrari care circulă în Australia este un 212 produs în 1950. Cel mai loial client al mărcii este însă un australian care a cumpărat 15 exemplare din 1973 şi până în prezent. Dintre toate acestea, nici unul nu a fost scos la vânzare. 

via | autoblog

Comentarii (3)

  • mă, dă-i în spanac!=)))
    18 2
  • @alinusu
    =))
    4 0
  • Marius
    Cand ai bani, iti permiti orice moft
    Unii sunt saraci cu lustru, iar altii au inebunit de atata bogatie. Mda.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru