Austria: Fiskales oferă o versiune van a lui Dacia Duster

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.09.2010
Austriecii de la Fiskales LKW au realizat un kit de conversie VAN pentru Dacia Duster. Pachetul este oferit pentru toate versiunile de echipare ale SUV-ului din Mioveni.

Compania Fiskales LKW din Austria a propus un kit de tuning mai special pentru Dacia Duster. Aceştia propun o versiune Van a lui Duster, care oferă un volum de încărcare de 1.636 de litri şi o sarcină utilă maximă de 425 de kilograme. Versiunea 1.6 16v a lui Duster are un preţ de pornire de 12.508 euro în Austria echipată cu acest kit de conversie Van. Modelul din Mioveni este oferit şi în versiune van pe anumite pieţe, dar pachetul respectiv ( kit-ul de transformare VP/VS) nu este oferit şi pentru versiunile cu tracţiune integrală.

Cei de la Fiskales promit că vor realiza kit-ul de conversie VAN şi pentru Duster în versiunea 1.5 dCi 110 CP echipată cu tracţiune integrală. Preţul pachetului de conversie nu a fost încă anunţat. Acesta este prima conversie utilitară pe care a primit-o Dacia Duster de la debut, celelalte modificări anunţate până acum vizând suspensia, motorizările şi aspectul exterior.

În România, versiunea entry-level a lui Dacia Duster porneşte de la 10.941 de euro cu toate taxele incluse.

Cea mai ieftină versiune cu tracţiune integrală pleacă de la 12.817 euro cu TVA inclus, în timp ce vârful gamei porneşte de la 16.255 de euro în versiunea 1.5 dCi 110 CP Laureate. Pachetul VP/VS nu este oferit pe piaţa din România deoarece există deja un model în gama Dacia care îndeplineşte cerinţele clienţilor în materie de transportat marfă - Logan Van.

Via | DaciaDuster4x4.blogspot.com

Comentarii (6)

  • Comentariu
    Acum poate vor pricepe si romanii de ce au succes Daciile la export: pentru ca sunt masini de povara. Nu se uita nimeni la cat de bine e construita, ce performante are sau mai stiu eu ce.
    Am nevoie sa car paie la magar din orasul A in orasul B. Asta e mentalitatea occidentalilor care cumpara Dacia. Doar n-o sa care nimeni paiele cu Mercedesul.
    23 2
  • mda
    da ce sa zicau construit ei pachetul ala . ca el vine oricum in lista de accesproo ce le poti cumpara dupa livrarea masini . acel chit de van pt modelu 4x2 este 1550 ron si pt 4x4 este 1990 ron ! ei doar au pus folie alba pe geamuri si gata au facut tuning . nu o zic din rautate pt dacia dar na sa nu se mai dea alti mari !
    3 0
  • mda
    a si sa nu uit . Auto market citeste catalogul ed accesorii DUSTER si il vezi ca il ofera . dacia pt duster ! deci aici greseala cu faza ca nu ofera acel chit ei ! se ofera si iti spun pe bune ca sunt in retea si stiu :P
    2 0
  • Aceaiasi firma parca a facut acelasi lucru cu multe alte masini;Golf 4,Skoda Fabia,Polo
    6 0
  • incearca sa profite de pe urma profitului renault...
    0 5
  • instigare la cultura
    @raaul
    esti limitat rau baietel... vocabular, cultura, viziune, etc.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru