Autoritatile din Barcelona vor sustine modelele electrice Renault

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.10.2009
Alianta Renault-Nissan a ajuns la un acord cu autoritatile din Barcelona, care promite francezilor 191 de puncte de incarcare si parcari speciale pentru modelul electric asteptat in 2011.

In incercarea sa de a lansa primul vehicul electric de masa in 2011, alianta Renault Nissan continua munca de convingere a autoritatilor locale din marile orase pentru a obtine ajutor in dezvoltarea unor retele de alimentare.

Mai nou, francezii au ajuns la un acord cu municipalitatea orasului Barcelona, care a anuntat ca va sustine modelele cu emisii zero printr-o politica ambientala. Mai exact, catalanii vor lansa in viitor un program de sprijin pentru cei care doresc sa isi achizitioneze un automobil ecologic si vor ajuta Renault sa instaleze in oras 191 de puncte de reincarcare si parcari rezervate pentru modelele cu emisii zero.

Administratia orasului Barcelona a declarat ca "intr-o metropola cu o densitate mare a populatiei sunt obligatorii masuri eficiente pentru sustinerea initiativelor ambientale". Drept multumire pentru ajutorul primit, Renault a declarat intr-un comunicat de presa mai vechi, ca automobilul electric pe care il va lansa in 2011 la Salonul de la Frankfurt va fi produs in Spania.

via | autoblog

Comentarii (8)

  • Renault
    foarte bine fac autoritatile din Barcelona
    7 0
  • ......
    Taranii din RRomania sustin benzina si motorina, masini din 94-95 non euro sau euro 2 maxim, de preferat BMW pisicuta cum "spune unii".
    Noi sustinem masinile mari,chiar foarte mari cu motor mare, cat mai mare; nu ne place Hummer ca e prea mic, am vrea o locomotiva, ALBA, cu care sa circulam in aglomeratie si nu ne deranjeaza ca scote fum negru daca are "pele pe scaune si folie pe geamuri".
    Traiasca RRomania colorata!
    9 1
  • @decimus4u
    Pai daca te deranjeaza de ce nu iti pui streangu sau pleci din tara!Sau aici de ciordeala si afaceri banoase pentru tine!
    4 4
  • ......
    @CPU
    Vezi ca intr-o propozitie trebuie sa existe neaparat predicat....
    Nu am de ce sa plec din tara daca am tot ce-mi trebuie....asta nu ma impiedica sa tratez cu indignare prostia si snobismul de care dam dovada.
    Daca vrei sa mai scrii ceva pe acest site mai intai invata regulile elementare ale gramaticii sa nu te faci de ras( e prea tarziu acum).
    Daca te-a deranjat comentariul meu inseamna ca te regasesti in el si esti unul din coloratii care populeaza tara asta.
    Bafta!
    1 3
  • @decimus4u
    Imi cer scuze pentru utilizatorii acestui site dar am scris pe limba ta ca sa ma intelegi.
    Deci ai afaceri cu statul bravo tie!!
    0 1
  • P.S
    Nu sunt tigan am uitat sa iti zic.Si mie imi plac ca o buba in c..
    0 1
  • @CPU
    Afaceri su statul avem cu totii ca le platim impozite..
    Chiar nu am inteles comentariul tau sau ai scris doar sa mai contrazici si tu pe cineva...
    1 1
  • Dr Felix
    ENERGIE DIN CARBUNE?!
    DACA PRODUC ENERGIE VERDE E OK. DACA NU ATUNCI E ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru