Aventura Renault Koleos a ajuns si in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.04.2008
Un echipaj francez, care strabate Asia si Europa la bordul unui Renault Koleos, a ajuns astazi la Bucuresti.

Pentru a promova viitorul Renault Koleos, constructorul francez a ales un mod mai putin conventional de prezentare a modelului. Francezii s-au gandit ca traversarea Eurasiei la bordul noului crossover poate fi o experienta care sa familiarizeze un public foarte larg cu recent lansatul Koleos.

Astfel a luat nastere, pe 18 februarie 2008, Koleos Adventure, o provocare deosebita pentru trei temerari francezi si un exemplar al crossover-ului lansat in premiera la Geneva. Echipajul, format din Laurent Granier, seful expeditiei, Pierre Maire, medic si fotograf, si Megan Son, scriitoare si realizatoare de documentare, a pus la incercare abilitatile in off-road ale noului Koleos.

Test drive-ul a inceput in Seoul si va lua sfarsit in Irlanda la Dublin, urmand ca echipajul francez sa insumeze peste 25.000 de kilometri la bordul crossover-ului. Expeditia va incerca astfel sa acopere intreaga distanta dintre cele doua mari oceane, Atlantic si Pacific.

Laurent Granier, seful echipajului a declarat ca "masina a trecut fara probleme prin cele mai grele conditii.

Am avut la dispozitie inca un Koleos cu portbagajul plin de piese de schimb, insa nu a fost nevoie sa inlocuim nimic, chiar daca am strabatut zone dificile ca Siberia si Mongolia, in total 22000 de kilometri de la Seoul la Bucuresti", a mai afirmat Granier.

Dupa Bucuresti, echipajul se va indrepta spre Transilvania si apoi va parasi duminica 27 aprilie Romania, urmatoarea destinatie pe lista francezilor fiind Ucraina.

Taguri: Koleos, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru