AVUS a lansat un kit de tuning pentru Audi A5

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.05.2009
Tunerul german AVUS a creat un pachet de tuning pentru Audi A5.

Avus Performance a creat un kit de tuning pentru Audi A5. Modelul din Ingolstadt a primit o imbracaminte neagra cu finisaj mat, precum si o serie de modificari mecanice. Mai exact, tunerii au instalat un kit de suspensie reglabil de la KW si au modificat motorul TDI de 3.0 litri.

Propulsorul lui A5 dezvolta 275 CP si 600 Nm in versiunea modificata de AVUS, fapt ce ii confera o agilitate marita. Performantele noului model nu au fost inca anuntate de tunerul german. Suplimentul de putere al acestui propulsor este pus pe sosea prin intermediul jantelor de 21 de inch Jofiel Limited Edition.

Modificarile estetice include vopsirea ornamentelor in negru mat si adaugarea stopurilor cu LED-uri. Spre deosebire de alte kit-uri, modelul nu este vopsit in negru mat, ci este acoperit cu o folie protectoare, care are avantajul de a apara vopseaua de intemperii. Aceasta folie nu poate fi distinsa cu usurinta de o vopsea conventionala si poate fi inlaturata doar intr-un atelier specializat.

Via | AutomobilesReview

Taguri: A5, Audi, Avus, KW, TDI, tuning

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru