BEIJING 2010: Editia speciala Lamborghini Murcelago LP 670-4

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.04.2010
Lamborghini a dezvaluit la Beijing o editie speciala a modelului Murcielago LP 670-4 SuperVeloce, destinata exclusiv pietei chineze, care va fi produsa in doar zece exemplare.

Esential

342 de km/h este viteza maxima a modelelui Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce China Limited Edition.
670 de cai putere dezvolta versiunea LP 670-4 SuperVeloce a lui Murcielago.

Lamborghini nu putea veni cu mana goala la Beijing, unde astazi s-au deschis portile celui mai important salon auto al Chinei. Constructorul italian a decis sa se prezinte cu ceea ce stie sa faca mai bine si anume o editie speciala, creata special pentru piata locala.

Botezat cum altfel decat Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce China Limited Edition, modelul vine cu o serie de modificari subtile de ordin estetic. Dupa cum o sugereaza si numele, editia va fi una destul de limitata, Lamborghini planuind sa produca numai 10 exemplare ale modelului personalizat.

La exterior, editia chinezeasca a lui LP 670-4 vine cu o culoare speciala a caroseriei, un gri combinat cu o dunga portocalie pe capota si acoperis. La interior, grija pentru detalii si materialele de lux sunt completate de o placuta de identificare, pe care va fi inscriptionat numele proprietarului si numarul exemplarului.

Sub capota se va afla unitatea V12 de 6.5 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 670 de cai putere.

Faptul ca italienii au ales versiunea SuperVeloce, face ca performantele sa se imbunatateasca multumita celor 100 de kilograme in minus si acceleratia de la 0 la 100 de km/h sa se faca in doar 3.2 secunde. Valoarea vitezei maxime se opreste la 342 de km/h.

via | carscoop

Comentarii (3)

  • BMW
    Eu nu inteleg pentru ce fac masinele astea cu viteze maximale de peste 300 Km/h sau 400 sau 342km/h daca in nici o tara din lume nu e permis pe autostrada mai mult de 130Km/h.
    Numai in Germany se permite UNLIMITED SPEED.
    1 2
  • ..."pentru ca exista..." a raspuns Sir Edmund Percival Hillary dupa ce a fost primul om ce a urcat Chomolungma(Everest)...
    0 0
  • ...
    Si unde mai pui ca are motor de vw polo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru