Ben Collins, vechiul Stig, va juca în noua serie James Bond Skyfall

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.05.2012
Ben Collins, omul misterios din spatele personajului The Stig vreme de şase ani, a fost ales pentru a executa o serie de cascadorii periculoase din următoarea serie James Bond.

Devenit celebru după ce a dezvăluit publicului că el este cel din spatele personajului The Stig, Ben Collins se pregăteşte de un nou rol important. De această dată, fostul Stig va juca într-o peliculă de renume mondial, mai exact în seria James Bond.

Potrivit publicaţiei britanice The Mirror, Ben Collins a fost ales de către producătorii peliculei să execute o serie de cascadorii periculoase. Pilotul de 37 de ani, fost campion ASCAR în 2003, nu este la prima experienţă de acest gen. În seriile precedente, Casino Royale şi Quantum of Solace, Collins a fost dublura lui Daniel Craig în cascadoriile auto.

Surse citate de tabloid susţin că fostul Stig se află deja în Istanbul. Aici, el a fost surprins în timp ce filma o scenă de acţiune, la volanul unui Audi A5. Coupe-ul a trebuit să facă faţă unui impact puternic, rezultat în urma unei urmăriri cu un Land Rover.

Rolul care i-a adus celebritatea lui Ben Collins este cel al pilotului misterios The Stig, personaj principal în show-ul britanic de televiziune Top Gear.

Ben s-a ascuns în spatele combinezonului vreme de şase ani, între decembrie 2003 şi august 2010.

via l the mirror

Comentarii (2)

  • NASCAR
    Cred ca ati vrut sa scrieti NASCAR!
    0 8
  • @pelicula de renume mondial ?
    " De această dată, fostul Stig va juca într-o peliculă de renume mondial, mai exact în seria James Bond."

    Si data trecuta in ce fel de pelicula a jucat ?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru