Bentley face un recall pentru sigla de pe grila radiatorului

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.09.2010
Bentley va rechema aproximativ 600 de unităţi produse între 2007 şi 2009 pentru a înlocui mecanismul de retractare al siglei înaripate.

Sigla "înaripată" Bentley este victima unui recall de 600 de unităţi. Rechemarea în service va afecta doar modelele Arnage R, Arnage T, Arnage RL, Brooklands şi Azure produse între 2007 şi 2009. Cei de la Bentley au descoperit că mecanismul de retractare al siglei "înaripate" Bentley ar putea fi supus coroziunii şi poate să rănească pietonii dacă unul din cele 600 de exemplare ale modelelor de mai sus va lovi vreodată un pieton. Mai exact, dacă sigla nu va fi retractată din cauza coroziunii, rănile pe care le va suferi pietonul ar putea fi mai grave.

Oficialii Bentley au specificat că nu au fost informaţi de niciun incident în care sigla respectivă ar fi corodat sau că mecanismul său s-ar fi defectat. Recall-ul va fi efectuat în mod gratuit şi englezii au subliniat faptul că niciunul dintre clienţii săi nu este în pericol din cauza acestui recall. Marca din Crewe este cunoscută pentru modelele exclusiviste pe care le produce şi pentru atenţia la detalii de care dau dovadă angajaţii săi, aşa cum este şi normal în cazul unui autoturism care costă în jur de 200.000 de euro.

Cei de la Bentley au notificat deja organismul american NHTSA în privinţa acestui recall. Potrivit oficialilor Bentley, problema a apărut din cauza infiltrării de apă în mecanismul de retractare al siglei. Mecanismul respectiv este construit de un furnizor al mărcii britanice şi sistemul a fost deja modificat pentru a evita orice fel de probleme.

Via | Telegraph 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru