Bentley lanseaza cel mai luxos scaun de copil din lume

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Copiii posesorilor modelelor Bentley au acum la dispozitie un scaun care se ridica la acelasi nivel de opulenta precum masina in sine.

Posesorii modelelor Bentley din intreaga lume nu isi vor mai face griji legate de faptul ca scaunul pentru copii de pe bancheta din spate contrasteaza evident cu luxul si opulenta regasite in restul masinii. Compania britanica a prezentat astazi un scaun special destinat copiilor care nu numai ca se ridica la nivelul de rafinament si eleganta al scaunelor pentru adulti, ci beneficiaza de unele tratamente care il fac cu atat mai special.

Scaunul destinat copiilor este acoperit cu piele de aceeasi nuanta cu cea din restul habitaclului, cusaturile si finisajele fiind realizate manual si ridicandu-se la acelasi nivel de excelenta cu care ne-a obisnuit marca din Crewe. Ba mai mult, pentru ca cel mai tanar dintre urmasii familiei sa se obisnuiasca cu statutul sau inalt si special, Bentley ofera optiunea brodarii numelui sau intre aripile care formeaza sigla Bentley.

Pe langa scaunul special, marca britanica a lansat astazi si un set de accesorii speciale destinate posesorilor de Bentley din intreaga lume.

Printre acestea se numara aripile evazate si prevazute cu fante de aerisire care imbunatatesc designul exterior al modelelor Continental GT, GTC si Flying Spur, dar si o serie de huse brodate cu numele posesorului si al masinii disponibile pentru intreaga gama de modele Bentley. Revine de asemenea in actualitate un accesoriu lansat in prima generatie in 2004 si extrem de gustat de clientii Bentley: o lanterna speciala care se poate incarca la priza de interior si al carei spot luminos proiecteaza litera B in locul clasicului punct de lumina.

Preturile acestor accesorii nu au fost inca anuntate.

via | Bentley

Comentarii (5)

  • bentley
    Bebe
    Sa vezi ce fain face bebele pipi de acuma daca are asa scaun:))
    6 0
  • repede
    Iri, Moni, hai repede, repede, ati sarit!
    7 1
  • Scaunul miliardarilor de carton din Ro.Ar trebui facut o curatare in tara.Trebuie eliminate toate gunoaiele societatii romanesti.
    8 1
  • EIN WOLK,EIN REICH,EIN FUHRER
    Bai HH,ti-ai pus si poza ca sa nu te confunde cineva?
    1 1
  • Hadolf Hitler
    Fratioare, cre' ca HH tre' sa fie de fapt rrom, minca-ti-as: il cheama Hadolf Hitler!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru