Bentley se aşteaptă să vândă 5.000 de SUV-uri pe an

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.02.2012
Şeful Bentley estimează că noul SUV va fi vândut în 25.000 de unităţi de-a lungul ciclului său de viaţă, cu până la 5.000 de unităţi pe an.

Englezii de la Bentley ar putea prezenta un SUV la Salonul Auto de la Geneva. Acesta ar fi primul model din clasa respectivă pentru marca din Crewe, iar versiunea de serie a conceptului care ar putea veni la Geneva este aşteptată să debuteze în termen de trei ani. Conducerea Grupului Volkswagen va lua o decizie în privinţa SUV-ului Bentley până la sfârşitul acestui an, spun cei de la AutomotiveNews. Pentru întreagul ciclu de viaţă al acestui model, englezii consideră că vor vinde 25.000 de unităţi.

Wolfgang Duerheimer, CEO-ul Bentley, a declarat că se aşteaptă ca modelul să fie vândut în cel puţin 3.500 de unităţi pe an. Aşteptările sale de vânzări, pe care le-a catalogat ca fiind "conservatoare" urcă până la 5.000 de unităţi pe an, ceea ce ar mări semnificativ vânzările mărcii britanice, care mai are doar două game în portofoliu – Continental şi Mulsanne.

"Dacă ne decidem să construim acest vehicul, îl vom înnobila cu primul nostru tren de propulsie hibrid plug-in", a completat Duerheimer.

Şeful mărcii Bentley consideră că există o piaţă pentru asemenea modele din moment ce clienţii înstăriţi din pieţe precum China au început să solicite SUV-uri de lux. Colegii de concern de la Lamborghini vor prezenta şi ei conceptul unui SUV în cadrul Salonului Auto de la Beijing, iar modelul are şi el şanse să intre în producţie.

Via | AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (2)

  • adrian78
    ....
    5000 de vise...doar un Q7 cu emblema de Bentley..
    3 6
  • @ Stai linistit ca se va cumpara in prostie !! Eu cred ca o sa depaseasca
    5000 de unitati. E SUV pana la urma...adica cea mai cautata clasa de masini din zilele noastre.
    Pretul nu o sa fie o problema pt. ei...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru