Bentley Tetsu GTR, simbioza tuningului cu arta

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.06.2008
Unul din cele 29 de exemplare Bentley Tetsu GTR, tunat de ASI a fost pictat de un artist japonez.

Esential

800 de cai putere dezvolta propulsorul modificat de ASI.

In luna aprilie a acestui an va anuntam ca tunerii japonezi de la ASI au pregatit o versiune de performanta a modelului Bentley Continental GT, botezata Tetsu GTR, care va fi disponibila in doar 29 de exemplare.

Revenim astazi cu informatii depre unul din cele 29 de exemplare, care pe langa pachetul ASI a primit si un ornament deosebit pe capota. Este vorba de o pictura realizata de artistul japonez Nakamura Tetsuei. Desi ar putea parea putin nepotrivita, fiind vorba de niste flori, pictura de pe capota va atrage cu siguranta privirile multor curiosi.

Exemplarul Tetsu GTR de 520.000 de euro beneficiaza de un kit aerodinamic care ofera o latime mai mare (de 1.800 mm), o capota pentru portbagaj si motor din fibra de carbon, un eleron din acelasi material si spoilere redesenate, cu prize mari de aer. Sub capota se ascund o serie de modificari importante care reusesc sa stoarca 800 de cai putere din interiorul motorului W12 de 6.0 litri.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • ~!~TEXAN~!~
    Ce tiganie d'aia veke
    crima ... e genu de masina din care rasuna manele la maxim in timp ce propretaru cu ceafa groasa se duce sa bage GPL ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru