Bentley: Unul din patru exemplare se vinde în China

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.05.2011
Bentley se bucură de o evoluţie bună pe piaţa din China, unde se aşteaptă să vândă anul acesta 1500 de unităţi. Rezultatele înregistrate în primele patru luni ale anului întăresc ambiţiile englezilor.

Piaţa auto din China îşi confirmă încă o dată puterea, chiar şi în segmentul de lux. Bentley se bucură de o evoluţie îmbucurătoare în Ţara Marelui Zid, unde a reuşit să vândă 396 de maşini în primele patru luni ale anului. Cifra este o adevărată performanţă, având în vedere faptul că britanicii înregistrează o creştere de 66%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Evoluţia bună din primul trimestru a făcut ca Bentley să vândă, pentru prima dată în istorie, mai multe exemplare în China decât în Marea Britanie, piaţa de origine. Chiar şi aşa, prima poziţie în topul cererii pentru modelele Bentley rămâne SUA.

În comunicatul oficial emis de britanici se arată cu unul din patru Bentley-uri sunt vândute în China. Cifra ar putea să crească, având în vedere că se pregăteşte introducerea noului Continental GT şi a vârfului de gamă, Mulsanne.

În 2010, Bentley a vândut puţin sub 1000 de unităţi în China, dublându-şi performanţele din 2009.

Anul acesta însă, constructorul din Crewe îşi propune să vândă în China aproximativ 1500 de unităţi. 

via | autocar

Comentarii (2)

  • ...
    ...au maimutzoii gusturi, nu gluma...
    0 2
  • pana la urma in industria auto... cum e cu chinezii astia: prosti da multi? sau multi da prosti?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru