Berlina Lamborghini se va numi Estoque

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.09.2008
Desi era considerata aproape oficiala, denumirea Urus a viitoarei berline Lambo cade. Numele sau va fi, probabil, Estoque.

Dupa ce la un moment era data ca sigura de mai multe surse internationale, denumirea Urus a viitoarei berline Lamborghini, al carei concept va fi prezentat peste o saptamana la Salonul de la Paris, a devenit astazi incerta. Asta pentru ca fanii Lamborghini stransi pe unul dintre site-urile speciale dedicate acestora (LamboPower.com), au incercat sa dea de urma numelui modelului cautand prin lista de denumiri inregistrate de compania italiana ca marci care ii apartin.

Printre acestea, cea mai viabil nume al viitorului model Lambo este considerat Estoque, care evoca denumirea sabiei utilizate de toreador la corida.

Pe de alta parte, aceiasi fani ai marcii au pus cap la cap teaserele prezentate deja de Lamborghini si ne prezinta, in premiera, o imagine-puzzle a spatelui viitoarei berline (sau, daca doriti, a spatelui viitorului coupe cu patru usi) italian.

Vom vedea care este adevarul peste cateva zile, in direct de la standul Lamborghini din Paris.

via | Worldcarfans

Comentarii (4)

  • Frumos!
    Daca va arata cand va intra in productie la fel cu prototipul, va fi ceva frumos! Se vede mana designerilor pentru modelele top de la VAG: Bugatti, Lamborghini, Bentley.
    0 0
  • Anonymus
    Estoque???
    Cred ca ar fi printre putinele modele Lamborghini care nu au nume preluat dintr-o rasa de taur...
    0 0
  • Din cate stiu eu, pana acum denumirile erau luate de la tauri celebri ce au ucis sau ranit toreadori vestiti, nu era vorba de rase de tauri. Iar daca acest sedan o sa aiba aceleasi proportii si idei de design ca alfa 166, cu care aduce din spate; o sa fie o masina superba.
    0 0
  • Toreadorul
    Eu sunt Aglaie......
    Deci draga Mestere, ieri scriam in primul comentariu la materialul lui Mirica faptul ca modelul Lamborghini nu se va chema Urus. Va trebuit o zi sa va convingeti....e bine totusi ca v=ati dumirit si voi dupa ce restul presei a scris deja despre acest subiect cu mai bine de o zi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru