Bizonii din trafic, atacati in cea de-a doua editie a campaniei "Hoo cu tata!"

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.10.2009
Cea de-a doua editie a campaniei "Hoo cu tata!" continua in faza pe tara. De data aceasta, prietenii nostri de la Top Gear au abandonat subtilitatile in comunicarea cu "bizonii din trafic".

Campania "Hoo cu tata!" a colegilor nostri de la Top Gear continua mai puternic in cea de-a doua faza, care se va desfasura la nivelul tarii. Vanatoarea pentru bizoni continua, spun cei de la Top Gear, "deoarece un bizon adevarat nu va intelege nimic cu vorba buna". De data aceasta, campania "Hoo cu tata!" abandoneaza subtilitatile unei campanii de constientizare si trece direct la vanatoare, fara menajamente.

Prietenii nostri de la Top Gear se adreseaza bizonilor iesiti de sub control, care blocheaza intersectia, intepenesc cu mana pe claxon, arunca gunoiul pe geam sau asculta muzica la maximum. Sloganul lor este simplu: "Toamna se numara bizonii". Campania se va derula timp de o luna si are scopul de a implica cititorii si conducatorii auto din Romania in "vanatul" bizonilor. Vanatoarea presupune ca participantii sa trimita poze cu cele mai "bizonesti" comportamente din trafic.

Mecanismul campaniei este simplu: 1. se vaneaza un bizon; 2. I se face o poza; 3. poza trebuie incarcata pe sectiunea dedicata de pe site-ul Top Gear din Romania si apoi se asteapta ca aceasta poza sa fie votata. Cele mai votate imagini vor fi premiate cu 3 kit-uri de vanator cu lasou, tricou, sticker, rama foto digitala, telefon mobil, GPS si o excursie in Marea Britanie.

Castigatorul excursiei in Marea Britanie va avea ocazia sa il vada pe Jeremy Clarkson live la un show special Top Gear – MPH. Campania "Hoo cu tata!" este initiata de Top Gear si este sustinuta de Allianz Tiriac, Antena 1 si Gazeta Sporturilor.

Un bizon din trafic este orice patruped cu permis auto (sau fara) care se afla la volanul unui autovehicul ( cu doua, patru sau 16 roti) si care intruneste una (sau mai multe) din conditiile de mai jos: - claxoneaza la nesfarsit, de preferat in mijlocul ambuteiajelor; - trece pe rosu, dupa care scoate degetul mijlociu pe geam, in semn de multumire; - depaseste coloana la semafor, si apoi blocheaza intersectia; - arunca chistocul de tigara pe geam; - asculta manele (sau orice fel de alta muzica) cu volumul la maximum; - parcheaza pe trecerea de pietoni sau pe pista de biciclisti; - face trimiteri poetice la rudele decedate ale mamelor celorlalti participanti la trafic.

Via | TopGear

Comentarii (5)

  • chiar asa?
    problema e ca am vazut stickere din prima campanie lipite pe masinile unor ultra bizoni, asa ca.... un simplu sticker nu garanteaza civilizatia
    9 0
  • hooooo .... cu tata!
    ...mergeţi la Strehaia...si vedeti destui...
    6 0
  • se gasesc stickere?
    Se gasesc stickere de-astea? Daca da, de unde si cum se pot procura?
    3 0
  • bizoni
    daca politia nu ii amendeaza si nu ia masuri degeaba se incepe o astfel de campanie. macar sa fie si in colaborare cu politia
    2 0
  • politia - bizonii
    Pai daca ar trebui sa amendeze politia bizonii, ar trebui sa inceapa cu ei !!!
    :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru