BMW 320d Touring Efficient Dynamics promite 4.3 litri/100km

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.12.2010
Versiunea BMW 320d Touring a primit din partea bavarezilor pachetul Efficient Dynamics, responsabil pentru reducerea consumului şi a emisiilor.

Esential

4.3 litri/100 de km este consumul mediu anunţat de BMW pentru noul 320d Touring Efficient Dynamics.
223 de km/h este viteza maximă la care poate ajunge 320d Touring Efficient Dynamics

După succesul înregistrat de versiunea ecologică 320d Efficient Dynamics, BMW caută să aplice eticheta verde unui al model din gama sa. Este vorba despre varianta break a versiunii de mai sus, 320d Touring Efficient Dynamics, care primeşte pachetul de modificări menit să reducă simţitor consumul şi emisiile.

Sub capotă se ascunde aceeaşi unitate de 2.0 litri, cu patru cilindri, care dezvoltă 163 de cai putere şi 380 de Nm. Motorul promite un consum mediu de numai 4.3 litri la 100 de kilometri şi o rată a emisiilor de 115 g/km. Chiar şi aşa, performanţele rămân decente pentru un astfel de model: sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizează în 8.3 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 223 de km/h.

Pentru a putea atinge aceste performanţe, BMW 320d Touring Efficient Dynamics Edition a primit un sistem de recuperare a energiei de frânare, un sistem start-stop, un indicator de schimbare a treptei de viteză, o cutie manuală cu o ultimă treaptă mai lungă, pneuri cu rezistenţă redusă la rulare, o gardă la sol coborâtă şi un pachet aerodinamic, care ajută la obţinerea unui coeficient de 0.275.

Noul BMW 320d Touring Efficient Dynamics Edition va fi disponibil din primăvara lui 2011 pe toate pieţele europene.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • Cx
    Daca au ajust cu un break la doar 0.275... jos palaria
    5 1
  • Inginerie pe paine
    Sa ai o masina grea si serioasa, motor greu de cilindree mare, sprint pana la 100km/h in sub 10 secunde, si un consum demn de o mobra cu cosul de cumparaturi in spate.........asta da inginerie pe paine!
    8 1
  • Ce sa mai zici, zici BMW si zici cam tot.
    5 2
  • @P-GEORGE sau @ Laucaclin:)
    Audi are idee de asa ceva "Efficient Dynamics"
    Niste opariti sunt cei de la audi.
    Trebuie sa mearga in Munchen la scoala Bayerische Motoren Werke.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru