BMW a inceput productia lui X1

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.09.2009
Bavarezii de la BMW au inceput sa construiasca modelul X1 la fabrica lor din Leipzig. Pentru moment, productia este limitata la 75 de unitati pe zi, dar va creste pana la 300 pe zi pana la sfarsitul anului.

Productia lui BMW X1 a debutat la fabrica BMW din Leipzig, iar primele exemplare vor fi livrate dealerilor in urmatoarele saptamani. Modelul va fi lansat oficial in data de 24 octombrie, dar surse din cadrul BMW anunta deja un numar generos de precomenzi. Pana atunci, modelul BMW X1 E84 va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna.

Fabrica BMW din Leipzig are capacitatea de a produce 730 de unitati pe zi (in total) si functioneaza la capacitate maxima. Pentru moment, fabrica lui X1 va produce doar 75 de unitati pe zi, urmand sa creasca pana la 300 de unitati pe zi pana pana la sfarsitul anului. In cazul in care cererea pentru acest model va depasi asteptarile celor de la BMW, bavarezii ar putea sa taie din productia celorlalte modele pentru a putea construi mai multe unitati X1.

Via | BMWBlog

Taguri: BMW, X1, productie, vanzari

Comentarii (2)

  • BMW
    X1 te asteptam pe sosea.
    FREUDE IST BMW
    2 0
  • TZENU BMW
    SUPERB
    masina arata fenomenal de bine interioru,finisarile la fel preturile.........e ce sa facem e bmw supermasina ce sa zic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru