BMW a lansat o noua versiune de baza pentru X3: xDrive18d

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.04.2009
BMW a lansat o noua versiune entry-level a crossover-ului X3. Aceasta a fost botezata xDrive18d si este propulsata de un motor de 2.0 litri si 143 de cai.

BMW gandeste practic in aceste vremuri de criza drept pentru care a creat o noua versiune entry-level a modelului X3. Crossover-ul ajuns deja la o varsta venerabila poate reveni in atentia publicului multumita noii versiuni xDrive18d, dezvaluita ieri pe site-ul oficial al companiei.

Noua versiune este propulsata de un propulsor de numai 2.0 litri care livreaza 143 de cai putere si un cuplu motor de 350 Nm, resimtit din plin inca de la 1750 de turatii. Marele avantaj oferit de noua versiune de motorizare completata de transmisia integrala xDrive este insa consumul mediu.

Oficialii bavarezi anunta o valoare de numai 6.2 litri/100 de km si o rata a emisiilor de numai 165 g/km. Chiar si asa, performantele raman unele decente, normale pentru un crossover echipat cu acest motor: 10.3 secunde de la 0 la 100 de km/h si o viteza maxima de 195 km/h.

BMW a anuntat ca vanzarile noii versiuni vor demara in aceasta luna in toata Europa.

via | Carscoop

Comentarii (3)

  • andr3i
    bmw
    e deja expirat modelu asta degeaba se kinuie sa-l tina pe piata, trebuie sa scoata noul model.
    0 0
  • imagini
    Ce nu inteleg eu este de ce arata pentru un crossover imagini prin baltoace...as vrea sa vad imagini printre noroaie, sau pe o aratura uda...asa cum era audi-ul acela ce a trebuit scos cu caruta. Sa-l vad cu rotile infundate pana la jumatate in noroi si acolo sa se vada calitatile off road nu prin niste balti pe drum neted...
    0 0
  • URAGANU
    vanzari
    Astia de la BMW n-au treaba cu Criza =)))))))))) Sunt bestiali :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru