BMW a lansat X3 Sport Limited Edition

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.02.2009
BMW a lansat o versiune limitata a modelului X3 in Germania

BMW a introdus pe piata din Germania versiunea Sport a modelului X3, care este disponibila in editie limitata. Aceasta versiune este lansata in cel de-al saselea an de productie al crossover-ului german, si va fi disponibila pana anul viitor. Crossover-ul a primit un pachet M care ii confera o alura sportiva.

BMW X3 Sport are un set de jante de 19 inch finisate cu un lac mat, iar caroseria este vopsita intr-o gama selecta de nuante. Barele de protectie si pragurile laterale au fost inlocuite cu elemente ale pachetului M. Suspensia a fost reproiectata iar sistemul de directie Servotronic a fost adaugat pentru agilitate suplimentara.

Lista de dotari a modelului cuprinde elemente precum faruri adaptive cu xenon, volan si scaune sport imbracate in piele alcantara, grila fata din aluminiu. Clientii lui BMW X3 pot alege intre cele sase motorizari disponibile, care ofera intre 150 si 286 CP. Noul BMW X3 Sport este disponibil in Germania incepand cu luna martie a acestui an si va fi lansat in scurt timp si in Romania.

Pachetul Limited Sports Edition are un pret cuprins intre 6.092 si 6.638 euro fara TVA. Incepand cu luna martie a acestui an, pretul unui BMW X3 in Romania va fi cuprins intre 30.150 euro si 43.750 euro fara TVA.

Via | WorldCarFans

Taguri: BMW, X3, sport

Comentarii (2)

  • abc_e?
    design
    interiorul este superb insa exteriorul lasa de dorit
    0 0
  • andr3i
    X3
    deja e expirat modelu e pe piata de 6 ani, trebuie sa vina cu ceva nou, acum are concurenti k Audi Q5, Volvo XC60, etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru