BMW ar putea da naştere lui Seria 2

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 24.10.2010
BMW a înregistrat luna aceasta la Oficiul de Patente şi Mărci Înregistrate din SUA indicativele 228, 230 şi 235. Conform nomenclaturii bavarezilor, acestea vor fi versiunile de motorizare ale unui nou model, şi anume: Seria 2.

Mirajul maşinilor de clasă mică acaparează tot mai mult din planurile marilor constructori. Conform unor informaţii noi, constructorul german BMW doreşte să lanseze până în 2015 patru modele care să fie clasate sub actualul Seria 3. Luna aceasta, constructorul bavarez a înregistrat la Oficiul de Patente şi Mărci Înregistrate din SUA denumirle 228, 230 şi 235. Sufixele 28, 30 şi 35 sunt asociate motoarelor cu şase cilindri care se găsesc sub modelele germanilor, iar cifra 2 sugerează apariţia lui Seria 2.

Cel mai probabil, începând cu 2015, anul în care Seria 1 va trece la o platformă cu tracţiune faţă, viitorul Seria 2 va deveni un entry-level pentru cei care îşi doresc un automobil cu tracţiune pe puntea din spate. Aceasta nu este singura noutate pe care BMW o pregăşte. Constructorul german doreşte să plaseze un model sub actualul Seria 1 , iar acesta va fi electricul Megacity.

De asemenea, constructorul bavarez pregăteşte un model cu tracţiune faţă, care va fi dezvoltat pe platforma actualului Ford Fiesta. Acest vehicul împreună cu Seria 1 ar putea primi un tren de rulare hibrid, tehnologie pe care BMW o va dezvolta alături de PSA.

Via | CarAndDriver

Comentarii (4)

  • vreau sa vad si seria -2
    2 4
  • ...ar trebui sa fie coupe...de aia ince cu un nr par! pacat ca BMW se indreapta catre tractiune fata...chiar si la seria 1...
    2 2
  • Un concurent pt sciroco ar trebuii.
    4 2
  • @Alex
    de ce neaparat pt sciroCCo?? scirocco nu-i o referinta pe segment
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru