BMW ar putea veni la Tokyo cu un nou concept M

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.03.2011
Constructorul german BMW ar putea veni la Tokyo cu conceptul M. Acesta va beneficia de tehnologia materialelor uşoare şi de tratamentul Diviziei M.

Zilele acestea a început să circule pe internet informaţia că BMW va veni la Salonul Auto de la Tokyo cu un nou concept M. Conform zvonurilor apărute acesta ar urma să înglobeze tehnologia Diviziei M cu materialele uşoare, rezultatul urmând să fie unul cu adevărat spectaculos.

Şasiul ar urma să dispună de o serie de materiale de ultimă oră precum fibra de carbon, magneziul, titanul, termoplasticul sau CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon). Din păcate pentru fanii mărcii, acest concept nu va deveni un model de serie.

Privit din alt unghi, conceptul M ar putea deveni un promotor pentru viitoarele modele de la BMW, constructorul german urmând să folosească tehnologia prezentă pe acesta pentru alte vehicule ce vor intra în producţia de serie. Mai mult decât atât, bavarezii au declarat că plasticul ranforsat cu fibră de carbon va deveni un material foarte des utilizat în fabricarea viitoarelor modele.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru