BMW creste productia si versiunile modelului Seria 7

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 24.09.2008
BMW a anuntat ca in trei luni va mari va dubla capacitatea de productie a modelului Seria 7.

Esential

160 de unitati ale modelului Seria 7 sunt produse zilnic de BMW.
344.395 de unitati ale vechii generatii a mdoelului Seria 7 au fost vandute.

BMW intentioneaza sa mareasca productia la modelul Seria 7. Bavarezii produc in acest moment circa 160 de unitati pe zi ale limuzinei Seria 7, in fabrica din Dingolfing, Germania.

Oficialii marcii germane au declarat ca vor ca in aproximativ trei luni sa creasca capacitatea de productie la 300 de unitati pe zi. Masura pare a fi lipsita de sens, in conditiile in care BMW nu primeste chiar atatea comenzi pe cat vor sa produca.

Frank-Peter Arndt , seful de productie la modelul BMW Seria 7, a declarat ca spera ca noua generatie a modelului sa depaseasca numarul de vanzari al precedentei, stabilit la 344.395 unitati. Pentru a creste numarul de cereri la modelul Seria 7, BMW a pregatit o strategie interesanta: intentioneaza sa extinda oferta printr-un numar nou de versiuni.

In prezent, Seria 7 este disponibila in versiunile motorizate cu o unitate V8, 740i si 750i si una cu sase cilindri in linie care este disponibila pe 730d. In calculul strategiei nu au fost luate versiunile cu ampatament marit, 740Li si 750Li.

Arndt a admis ca productia unor noi versiuni pentru echiparea cu sase cilindri ar aduce mai multi clienti catre modelul Seria 7.

Via | BMW

Taguri: 440i, 730d, 740Li, 750Li, 750i, BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru