BMW l-a angajat pe omul care a dezvoltat Chevrolet Volt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.04.2011
Frank Weber a părăsit General Motors pentru un constructor european premium: BMW. Aici, neamţul se va ocupa de viitoarele modele elelctrice sau hibride, i3 şi i8.

Zilele trecute, vă anunţam că Frank Weber, omul care a condus proiectul Chevrolet Volt, a părăsit barca General Motors. Surse neoficiale susţineau în acel moment că Weber a primit o ofertă importantă din partea unui alt mare constructor auto.

Speculaţiile se confirmă astăzi, inginerul, fost şef de produs în cadrul Opel, fiind anunţat deja de BMW ca fiind responsabil pentru mai multe proiecte din gama "i". Weber va fi astfel capabil să ofere o expertiză importantă constructorului premium în dezvoltarea unor modele viitoare, cum sunt i3 şi supercarul i8.

Experienţa sa, dobândită în dezvoltarea hibridului alimentat la priză Chevrolet Volt, va fi foarte utilă celor de la BMW, care îşi doreşte dezvoltarea unor sisteme de propulsie alternativă proprii. În noua funcţie, Weber va fi nevoit să raporteze superiorului său Klaus Draeger, directorul departamentului de cercetare şi dezvoltare BMW, toate progresele înregistrate. 

via | automotivenews

Comentarii (1)

  • zarnesteanu
    Piticotii de pe Automarket
    Sa iasa la inaintare si sa ne explice inca odata ce masina proasta poate sa fie Chevrolet Volt, ce idee stupida a fost motorul pe benzina inseriat cu unul electric, dar mai ales ce solutie ar fi fost cea mai potrivita in viziunea dumnealor.

    Promit nenumarate voturi verzi si mesaje de dragoste pentru cele mai interesante postari. Coerenta in exprimare si o gramatica acceptabila sunt apreciate.
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru