Omul care a dezvoltat actualul Chevrolet Volt părăseşte GM

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.04.2011
Frank Webber, fostul şef de dezvoltare al lui Chevrolet Volt, actualmente director de produs în cadrul Opel, părăseşte gigantul GM în favoarea unui alt constructor.

Opel anunţă astăzi debarcarea oficială a şefului de planificare produs, inginerul Frank Webber. Comunicatul a fost emis de General Motors, care susţine că Webber a plecat în căutarea unor oportunităţi noi. După ce a petrecut doi ani în departamentul de planificare a viitoarelor modele Opel, Frank a decis să pună capăt activităţii sale.

De-a lungul anilor petrecuţi în interiorul conglomeratului din Detroit, Frank Webber şi-a adus o contribuţie importantă la evoluţia GM. Fără îndoială, cel mai important proiect pe care l-a condus a fost cel care a avut ca scop dezvoltarea actualului Volt, funcţia decizională aparţinându-i aproape în totalitate.

Mai multe voci din interiorul GM susţin că Webber a demisionat pentru se alătura unui alt mare constructor auto. Oficialii General Motors nu au dorit să facă afirmaţii pe marginea subiectului.

via | egm

Comentarii (5)

  • schumi
    ...
    Pun pariu ca se duce la VW :).
    4 3
  • Nea indarat
    ...
    Se duce la Ford!
    6 3
  • CANCAN
    Dau si eu cu zaru : FIAT .
    Sper ca stia sa anunte cand so angaja omu :))
    0 0
  • Hassel
    Corect este "Frank Weber" e neamt, nascut in Germania.
    Wall street journal zice pe surse ca a batut palma cu bmw.
    1 0
  • pacat
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru