BMW M3 Competition Edition - versiune pentru 40 de ani de performanţă

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.11.2011
BMW sărbătoreşte cei 40 de ani de existenţă ai diviziei M cu o ediţie specială a actualului M3, destinată exclusiv pieţei din Statele Unite.

Esential

40 de unităţi BMW COmpetition Edition vor fi produse.

Pentru a celebra cei 40 de ani ai diviziei sale de performanţă M, BMW lansează o nouă ediţie specială a coupe-ului M3, destinată exclsiv pieţei din Statele Unite. Botezat M3 Competition Edition, modelul va fi produs în doar 40 de exemplare, cu 21.000 de dolari mai scumpe decât versiunea standard.

Pentru eticheta de preţ ceva mai mare clienţii primesc o culoare specială, creată de divizia de personalizare BMW Individual şi botezată Frozen Silver Metallic. Nuanţa este asociată unor guri de ventilaţie de culoare neagră şi unei grile frontale cromate, de aceeaşi culoare. Nu puteau lipsi jantele de 19 inch, de provenienţă GTS, vopsite şi ele în culoarea neagră.

La interior, Competition Edition aduce în plus piele Extended Novillo, cu cusături arginitii, pe scaune, tetiere, portiere şi consolă centrală. Volanul a fost îmbrăcat şi el în Alcantara şi a păstrat logo-ul M. Nu puteau lipsi inserţiile din fibră de carbon, care întregesc pachetul interior.

Competition Edition reduce garda la sol cu 10 mm şi vine cu un sistem Electronic Damping Control revizuit şi o reprogramare a modului de rulare M Dynamic.

Puntea spate primeşte tot 420 de cai putere din partea motorului V8 de 4.0 litri.

via | BMW

Comentarii (2)

  • bmw
    La multi ani si sa o tineti tot asa bmw no 1.
    5 1
  • Pacat
    Ce bine era daca nu era destinat doar celor din SUA, probabil ca ar fi ceva doritori si prin Europa sau pietele in dezvoltare precum Rusia si China
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru