BMW M3 Interceptor de la CLP Automotive

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 11.09.2011
Tunerul CLP AUtomotive a creat un BMW M3 extrem. Deși arată ca o mașină de curse, M3-ul Interceptor poate rula fără probleme pe orice șosea.

Pentru fanii curselor, tunerul german CLP Automotive a creat un BMW M3 extrem. Arată fix ca o mașină de curse gata să ia startul la Le Mans sau pe orice alt circuit din lume. Însă BMW-ul M3 Interceptor creat de CLP poate rula fără probleme pe orice șosea.

Față de un M3 normal, CLP a ales o caroserie widebody cu aripi evazate și o capotă cu prize suplimentare de aer. Aerodinamica a fost și ea îmbunătățită prin montarea unui eleron de dimensiuni generoase în stilul M3-ului GT de curse. Jantele alese sunt albe, au 19 inch și prindere cu un singur prezon, exact la la automobilele de circuit.

La interior, s-a renunțat la bancheta spate și a fost montat un roll-bar de protecție alături de scaune Recaro de curse.

Bineînțeles, CLP s-a ocupat și de motor. Utilizând un compresor G-Power și un sistem de eșpament Akrapovic puterea a crescut de la 420 CP la 600 CP! Suspensia standard a fost schimbată cu un kit Bilstein.

Dacă vă tentează trebuie să achiziționați un BMW M3 și apoi să mai scoateți din buzunar încă 69.000 euro pentru modificările aduse de CLP Automotive!

Via | leblogauto

Comentarii (1)

  • Nu inteleg cum ar putea conduce cineva acesta masina pe sosea. Poate sa imi faca cineva cadou una sa inteleg? eventual si banii de benzina + asigurare.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru