BMW Seria 7 Composition preia din eleganţa unui pian clasic

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.11.2010
BMW şi producătorul de instrumente muzicale Steinway & Sons au dat naştere unei ediţii speciale a modelului Seria 7, botezată Composition. Versiunea încearcă să preia din eleganţa unui pian clasic.

Sunt momente în care asocierea unor branduri premium cu tradiţie, dedicate întru totul publicului, poate da naştere unei creaţii admirabile. Este şi cazul noului Seria 7 Composition, rodul unei colaborări strânse între BMW şi Steinway & Sons, celebrul producător de instrumente muzicale.

Ediţia specială va fi regăsită pe ambele variante de caroserie ale modelului premium (cu sau fără ampatament mărit), precum şi pe toate versiunile de motorizare existente în gamă.

La nivel exterior, Seria 7 Composition se individualizează prin finisajul caroseriei în culorile Piano Black sau Piano White, asortate cu un set de jante ale gamei Individual, cu dimensiuni de 20 de inch. Pentru interior, creatorii ediţiei speciale au ales o tapiţerie în nuanţe de negru şi alb, pentru a simula contrastul clapelor unui pian tradiţional.

Pielea de tip Merino este asociată unor covoraşe din lână şi unui sistem audio special, cu 16 difuzoare, dezvoltat împreună cu cei de la Steinway & Sons.

Logo-ul producătorului de instrumente muzicale nu lipseşte, el fiind aplicat pe scaunele individuale, pe planşa de bord, pe pragurile din inox şi chiar pe butonul joystick-ului iDrive.

Comentarii (2)

  • lux frate.......
    eleganta........
    modelul pe negru......i belea
    superb....
    5 2
  • Super masina, pacat ca arata chiar ca un pian!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru